MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέλος στην ταλαιπωρία για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας: 11 ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΑΑΔΕ

Στην προσπάθειά της η ΑΑΔΕ να εξυπηρετήσει τους φορολογούμενους που έχουν ρυθμισμένες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές και θέλουν να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα δίνει όλες τις λεπτομέρειες μέσα από 11 ερωτήσεις – απαντήσεις.

Monopoli Team

Με λίγα κλικ στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ οι φορολογούμενοι που έχουν ρυθμισμένες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα μπορούν να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να επισκεφθούν την οικεία τους Εφορία.

Από χθες και μέσα από την νέα ψηφιακή εφαρμογή της ΑΑΔΕ, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκδίδουν αυτόματα το πιστοποιητικό το οποίο είναι απαραίτητο για όσους θέλουν να μεταβιβάσουν ακίνητα ή να εισπράξουν χρήματα από το δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο ψηφιακό καθεστώς ισχύει και για όσους έχουν ήδη υποβάλει αίτημα για έκδοση φορολογικής ενημερότητας στη εφαρμογή myΑιτήματα της ΑΑΔΕ, το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιπλάσιος ο αριθμός των άνεργων γυναικών από των αντρών: Σε ποια περιφέρεια καταγράφονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας;12.09.2018

Επίσης οι φορολογούμενοι που δεν έχουν λάβει ακόμα τη φορολογική ενημερότητα μπορούν να υποβάλουν οποιαδήποτε στιγμή αίτηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και να λάβουν το πιστοποιητικό μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ψηφιακό αποδεικτικό ενημερότητας εκδίδεται από την ψηφιακή πύλη myAADE στη διαδρομή myAADE.gov.gr / Εφαρμογές / Φορολογικές Υπηρεσίες / Ενημερότητα / Έκδοση Αποδεικτικού Ενημερότητας / Είσοδος στην εφαρμογή.

Στην προσπάθειά της η ΑΑΔΕ να εξυπηρετήσει τους φορολογούμενους που έχουν ρυθμισμένες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές και θέλουν να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα δίνει όλες τις λεπτομέρειες που θέλουν να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι μέσα από έναν αναλυτικό οδηγό με 11 ερωτήσεις – απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας – Δείτε ποιοι είναι οι ωφελούμενοι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b