MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χρήστος Λούλης: «Κάθε φορά που βιώνεις μαζική επίθεση “κρυώνει” η καρδιά σου» (vid)

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του Όρκου, αλλά και το μιούζικαλ “Ο Ευαγγελισμός”.

Ο Χρήστος Λούλης για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Ο Χρήστος Λούλης για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε χθες (18/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς “Ο Όρκος”, αλλά και την πολυαναμενόμενη παράσταση του Εθνικού “Ο Ευαγγελισμός”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τις επιθέσεις, που έχει δεχθεί στο παρελθόν, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του.

«Μπορώ να καταλάβω πώς είναι να σε βρίζουν πολλοί άνθρωποι. Είναι λίγο άγριο. Νιώθεις θυμό, απελπισία και κούραση, νιώθεις άδειος και νιώθεις μουδιασμένος. Όλα αυτά μαζί. Μπορεί να περάσει από το μυαλό σου η σκέψη “τι ήθελα και μιλούσα”, αλλά εκείνη την ώρα τι νόημα έχει;», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το χειρότερο δεν είναι ότι σου βάζει φρένο, αλλά το ότι φορά με τη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, σκληραίνει η καρδιά σου, ψυχραίνεται, κρυώνει και μετά θέλεις παραπάνω προσπάθεια για να ζεσταθεί και να μαλακώσει» εξήγησε και πρόσθεσε «Έχω υπάρξει άδικος, το ξέρω. έχω υπάρξει όλα τα κακά, όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο κακοί, ούτε μόνο καλοί».

Ο Χρήστος Λούλης είχε μιλήσει για το φαινόμενο του bullying και στη Στέλλα Χαραμή, σε συνέντευξή του στο Monopoli.gr. “Πιστεύεις ότι θα σου την ‘πέσουν’ ότι και να πεις;” ρώτησε η Στέλλα Χαραμή, με τον ηθοποιό να απαντά: “Μπορεί κάποιοι να το κάνουν, αλλά δεν θα ασχοληθώ. Φαντάσου μια ζωή όπου θα πρέπει να κοιτάζεις στις γωνίες ή πίσω από την πλάτη σου. Δεν μπορώ να ζήσω φοβούμενος για το τι θα πω. Είναι μια μορφή λογοκρισίας, η οποία δεν έχει θέση στην ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία που, πιστεύω, όλοι επιθυμούμε. Είναι φασιστικό να υποστείς σταύρωση από τον όχλο αν τυχόν σου ξεφύγει κάτι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEditor’s choice: Οι νέες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b