MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Στα social media δεν κάνουν παρατήρηση, κάνουν κανιβαλισμό» (vid)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια στάση στο “The 2Night Show”, λίγο πριν φύγει για τους Παξούς και τα γυρίσματα του «Maestro».

Monopoli Team

Χθες (16/10) το βράδυ, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show”. Ο ηθοποιός έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής λίγο πριν φύγει για τους Παξούς και τα γυρίσματα του «Maestro», για να μιλήσει για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την συμμετοχή του στην νέα αστυνομική σειρά «Μαύροι Πίνακες», τη θεατρική παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» αλλά και την ταινία «Έχω κάτι να πω», στην οποία πρωταγωνιστεί και θα προβληθεί το 2024.

Μεταξύ άλλων σχολίασε την αγάπη που έδειξε το διεθνές κοινό του Netflix στο “Maestro”. “Τον Μάιο που πήγαμε για γύρισμα στους Παξούς, υπήρχαν τουρίστες που είχαν έρθει γιατί είχαν δει το “Maestro”, ήταν πολύ περίεργο. Ξαφνικά ξένοι άνθρωποι σε νησί στην Ελλάδα να μας προσεγγίζουν με τέτοια λατρεία ήταν πρωτόγνωρο” είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνουν από fans από όλο τον κόσμο.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την περσινή σεζόν: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε να κάνει τηλεόραση περίπου 10-15 χρόνια, που σημαίνει ότι είχε χάσει κάποιες γενιές τηλεθεατών. Οπότε το κοινό που γεννήθηκε δεν τον ήξερε τον Χριστόφορο, όπως τον ξέραμε εμείς παλιά. Δεν ξέραμε αν θα έχει την ανταπόκριση που είχε παλιά”.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για τον “κανιβαλισμό” των social media, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί το καλοκαίρι όταν ανέβασε στα social media διαφημιστικό περιεχόμενο, την περίοδο των πυρκαγιών.

«Δεν κάνουν παρατήρηση στα social media, κάνουν κανιβαλισμό… Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου… Και δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να προτείνω, να παρακαλέσω να μην γίνει μία δημοσίευση σε μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Μου κουνούσαν το δάχτυλο άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά, αλλά εγώ δεν έπρεπε να δουλέψω. Υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που μάλλον κάνει διακρίσεις. Εσύ που μου κουνάς το δάχτυλο πηγαίνεις στη δουλειά σου, είναι ηθικό να πας στη δουλειά σου, αλλά εγώ δεν είναι ηθικό να εργαστώ, επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα. Η δική μου δουλειά έχει να κάνει με μια πώληση… Έκανα ένα post και ήθελα να υπενθυμίσω αυτό. Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Κανένα εμπορικό post δεν είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι μια παραγωγή μελετημένη, είναι ένα περιεχόμενο σκηνοθετημένο, μία παραγωγή συμφωνημένη. Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;» ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: Καμία πτώση δεν έχει μεγάλη αξία, από τη στιγμή που μπορείς να σηκωθείς12.09.2018

Σε συνέντευξή του στην Ευδοκία Βαζούκη και το Monopoli.gr, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει για την “αποστειρωμένη” σχέση του με τα social media, αλλά και για τις εμπορικές συνεργασίες, που αποτελούν μέρος της δουλειάς του: “Ο κάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί τα social media τελείως διαφορετικά, δεν υπάρχει μια νόρμα. Η δική μου σχέση είναι λίγο “αποστειρωμένη”. Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα πάντα από την καθημερινότητά μου. Προσπαθώ να έχω μια επαφή με αυτά, τόσο όσο. Να υπάρχει ένα μέτρο και να έχω κι έναν λόγο να το κάνω. Δεν σου κρύβω πως ο λόγος πολλές φορές είναι εμπορικές συνεργασίες και τίποτα παραπάνω”.

Όσο για το πώς τα social media έχουν αλλάξει τη ζωή μας; “Με λυπεί το γεγονός πως έχουν αντικατασταθεί πολλά πράγματα από τη ζωή μας από τα social media. Με ενοχλεί το ότι ένα τεράστιο κομμάτι του φλερτ των ανθρώπων έχει περάσει εκεί. Ήδη μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων μεγάλωσε, εκπαιδεύτηκε και γαλουχήθηκε σε αυτόν τον τρόπο. Τους είναι παντελώς ξένο όλο το υπόλοιπο, το οποίο για εμένα ήταν η πραγματικότητα. Δεν ξέρω πώς θα διαμορφωθεί στη συνέχεια και πώς θα γίνει όλο αυτό. Από την άλλη δεν μπορώ και να το κατακρίνω. Προφανώς κάποια ανάγκη έχει στρέψει τους ανθρώπους προς αυτό το μέσο. Για εμένα, ωστόσο, θα είναι πάντοτε ξένο γιατί έχω ζήσει και το άλλο” είχε πει ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Σκηνές από ένα γάμο» στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b