MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Maestro: Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” ξεκίνησαν στους Παξούς, με καθυστέρηση λόγω της αυξημένης τουριστικής κινητικότητας στο νησί.

Monopoli Team

Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” στους Παξούς, που είχαν διακοπεί για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν ξανά λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης, αλλά και της κακοκαιρίας που έπληξε και το Ιόνιο τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, τα γυρίσματα ξεκινούν και πάλι, με τον Αντίνοο Αλμπάνη να επιστρέφει σε δύο εβδομάδες στο νησί.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς είχε χαρίσει μερικές νέες εικόνες από τον νέο κύκλο, μέσα από αναρτήσεις του τα social media.

Όπως είχε γίνει γνωστό, τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν θα γίνουν στους Παξούς και την Αθήνα, όπως και στην πρώτη σεζόν, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει ότι θέλησε να ολοκληρωθούν πρώτα τα γυρίσματα στο νησί και μετά στην Αθήνα. Μάλιστα, ήδη πριν από το καλοκαίρι είχε γράψει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, επομένως έχουν γυριστεί οι πρώτες σκηνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: “Το μίσος θα εξαπλωθεί αν δεν κάνουμε κάτι”12.09.2018

Σε αυτά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του Maestro, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα δούμε δύο νέους χαρακτήρες, ένας που θα παίξει κομβικό ρόλο για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο φινάλε του περασμένου κύκλου και ένας, για τον οποίο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πολλές πληροφορίες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αρχίσει να προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν, ενδέχεται να καθυστερήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέτυχε τελικά το Προξενιό της Ιουλίας;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b