MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χάρης Δούκας: Τι έχει υποσχεθεί ν’ αλλάξει στην Αθήνα;

Ο Χάρης Δούκας έκανε την έκπληξη στο δήμο Αθηναίων και από το 2024 θα διαδεχθεί τον Κώστα Μπακογιάννη. Γιατί, όμως, τον προτίμησαν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι;

Monopoli Team

Υπήρξε φυσικά σε κάποιο ποσοστό «τιμωρητική ψήφος» στον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά αναμφίβολα ο Χάρης Δούκας ενέπνευσε πολύ κόσμο να πάει να ψηφίσει για την «αλλαγή», καθώς παρουσίασε μία σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Έδωσε κάποιες «γειωμένες» υποσχέσεις και φυσικά θα κριθεί για το αν και σε ποιο βαθμό θα τις υλοποιήσει.

Σε συνέντευξή του στο Reporter.gr λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο Χάρης Δούκας κλήθηκε να δεσμευθεί για τις πρώτες αλλαγές τις οποίες θα προωθήσει σε περίπτωση που εκλεγεί.

Υποσχέθηκε -μεταξύ άλλων- γρήγορες και πρακτικές λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Πιο συγκεκριμένα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρης Δούκας: Ποιος είναι ο 43χρονος νέος δήμαρχος της Αθήνας12.09.2018

Μεγάλος Περίπατος

Δήλωσε για παράδειγμα πως πρώτη του παρέμβαση εφόσον εκλεγεί θα είναι να δώσει ξανά στην κυκλοφορία τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, που όπως λέει, «κόβει την Αθήνα στη μέση».

Σημείωσε πως «επειδή οι Αθηναίοι έζησαν για 4 χρόνια μία απίστευτη ταλαιπωρία, για να αποκτήσει μεγαλύτερα πεζοδρόμια ένας δρόμος που δεν είχε αντίστοιχο πρόβλημα, εγώ θα αφήσω την Πανεπιστημίου και τους πολίτες στην ησυχία τους. Επίσης, θα δώσω ξανά στην κυκλοφορία τη Βασιλίσσης Όλγας που εδώ και μήνες παραμένει κλειστή, χωρίζοντας το κέντρο της Αθήνας στα δύο».

Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b