MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους Παξούς

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται στιγμιότυπα που μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Monopoli Team

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με φωτογραφίες και updates που μοιράζονται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς εδώ και μερικές εβδομάδες.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μάς χάρισε μερικές νέες εικόνες από τον νέο κύκλο, μέσα από αναρτήσεις του τα social media – και αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό, θα δούμε ακόμα περισσότερες μαγικές γωνιές των Παξών, του νησιού στο οποίο διαδραματίζεται μέχρι τώρα η ιστορία του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και της Κλέλιας (Κλέλια Ανδριολάτου).

“Άνοιξη. Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό νησί;..Πολλή!!!…Να το προσέχουμε και να το αγαπάμε 🎬Στιγμιότυπο από σκηνή από το γύρισμα στους Παξούς…” έγραψε ο σκηνοθέτης σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.


Όπως έχε γίνει γνωστό, τα γυρίσματα για την δευτερη σεζόν θα γίνουν στους Παξούς και την Αθήνα, όπως και στην πρώτη σεζόν, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει ότι θέλησε να ολοκληρωθούν πρώτα τα γυρίσματα στο νησί και μετά στην Αθήνα. Μάλιστα, προς το παρόν έχει γράψει μόλις τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, επομένως θα γυριστούν οι πρώτες σκηνές.

Σε αυτά τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θα δούμε δύο νέους χαρακτήρες, ένας που θα παίξει κομβικό ρόλο για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο φινάλε του περασμένου κύκλου και ένας, για τον οποίο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πολλές πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τρωάδες» του Ευριπίδη: Μια πρώτη γεύση από την επιδαύρια παραγωγή του ΚΘΒΕ που θα δούμε το καλοκαίρι (teaser)12.09.2018

Δείτε τις εικόνες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, όπως τις μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b