MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

«Το Ναυάγιο»: Τι αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές για τη συνέχεια

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της καθηλωτικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο» και μίλησε με τους πρωταγωνιστές για τη συνέχεια της ιστορίας.

Monopoli Team

Η αρχή του τέλους για το «αβύθιστο» πλοίο «Φοίνιξ» πλησιάζει στη δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο». Οι προσπάθειες του καπετάν Στελή να αποτρέψει την αναχώρηση του «Φοίνικα» πέφτουν στο κενό και το μοιραίο ναυτικό δυστύχημα μοιάζει πλέον αναπόφευκτο. Το ταξίδι που δεν τελειώνει ξεκινά και από τις πρώτες ώρες του απόπλου είναι φανερό πως τίποτε δεν θα κυλήσει ήρεμα.

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της καθηλωτικής σειράς του MEGA και μίλησε με τους πρωταγωνιστές για τα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Για το σημερινό (Δευτέρα 9 Οκτωβρίου) πέμπτο επεισόδιο, η σύνοψη είναι η εξής: “Ένα φορτηγό, που έχει αργήσει, καθυστερεί την αναχώρηση του «Φοίνιξ». Η Ειρήνη ξαναζεί τον εφιάλτη της στα κύματα και ο φόβος της φουντώνει, αλλά η λογική υπερισχύει και επιβιβάζεται στο πλοίο. Ο Πέτρος προσπαθεί να κρυφτεί από την αστυνομία και γνωρίζεται πάνω στο πλοίο με τον Αντώνη. Ένας συνεργάτης του Δημήτρη πιάνει τη Λίνα στο λιμάνι την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει, ενώ ο Ορφέας επιμένει να ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφανισμένη μητέρα του. Ο Κυριάκος πετάει από τη χαρά του που πρόλαβε το πλοίο, ενώ ο Βασίλης και η Ασημίνα βλέπουν το γάμο τους να κρέμεται από μια κλωστή. Πάνω στο βουνό, ένας βοσκός ανακαλύπτει το πτώμα του Γιάννη θαμμένο στην ερημιά. Την ίδια ώρα, το φορτηγό προλαβαίνει να μπει την τελευταία στιγμή στο πλοίο και το «Φοίνιξ» σηκώνει άγκυρα. Ο Στελής έντρομος βλέπει την καταστροφή να έρχεται και σημαίνει συναγερμό, δεν καταφέρνει όμως να εμποδίσει τον απόπλου του «Φοίνιξ» και συλλαμβάνεται από το Λιμενικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒλαδίμηρος Κυριακίδης: Τα βράδια λέω στον εαυτό μου πως είμαι ένα τίποτα ώστε να ξεκινώ από την αρχή12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b