MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Kate Moss: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο έχει περιουσία που αγγίζει τα 70 εκατ. δολάρια

Το 2007 το περιοδικό «TIME» την εμφάνισε ως έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Monopoli Team

Η Κέιτ Μος, μάλλον, δεν ανησυχεί για το μέλλον της, αφού η περιουσία της αγγίζει τα 70 εκατ. δολάρια. Το 49χρονο μοντέλο ανακάλυψε η Storm Management το 1988, αφού η ιδρύτρια του πρακτορείου, Sarah Doukas, την είδε να περπατάει στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης μετά από οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.

Στην ηλικία των 14 ετών έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και όλοι πλέον μιλούσαν γι’ αυτήν. Η Κέιτ έγινε διάσημη στα μέσα της δεκαετίας του 1990, με μια γυμνόστηθη διαφήμιση τζιν του οίκου Calvin Klein, όταν ήταν μόλις 16 ετών. Έγινε συνώνυμη με την «heroin chic», αισθητική της δεκαετίας λόγω του αδύνατου κορμιού της και του ανοιχτόχρωμου δέρματός της, αλλά η ίδια χαρακτήρισε τον όρο απαίσιο.

Έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας «Vogue» περισσότερες από 30 φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ενώ το 2007 το περιοδικό «TIME» την εμφάνισε ως έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Χωρίς, πραγματικά, διαλείμματα στην εικοσαετή και πλέον καριέρα της, η μητέρα ενός παιδιού είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν εργαστεί πολύ στη βιομηχανία της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ναόμι Κάμπελ γράφει ιστορία με την προσωπική της έκθεση στο V&A Museum12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b