MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Louise Froideval: Αυτή είναι η ηθοποιός πίσω από το «girl at my door», την τρομακτική μίνι-ταινία του TikTok

Το «girl at my door» είναι το mini-movie που έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές τις τελευταίες ημέρες στην πλατφόρμα.

Monopoli Team

Αν έχεις TikTok, τότε είναι σίγουρο πως τις τελευταίες ημέρες θα έχεις πετύχει στο feed σου ένα αρκετά περίεργο βίντεο με τίτλο «girl at my door». Το συγκεκριμένο βίντεο χωρίζεται σε τρία μέρη, τα οποία ουσιαστικά δείχνουν μια νεαρή γυναίκα να χτυπάει τρομαγμένη το κουδούνι ενός άντρα μέσα στη νύχτα, λέγοντας πως χρειάζεται βοήθεια, καθώς κάποιος την παρακολουθεί.

Εκείνος δέχεται να της ανοίξει, ενώ μετά από λίγο εμφανίζεται στην πόρτα του ένας τύπος, ο οποίος ισχυρίζεται πως ψάχνει τη γυναίκα του. Έπειτα, βλέπουμε πως ο τύπος αυτός καταφέρνει με κάποιο τρόπο να μπει από το παράθυρο μέσα στο σπίτι, ενώ η γυναίκα χτυπάει με ένα τηγάνι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Την παρακολουθούμε να του κόβει μερικές τρίχες από τα μαλλιά του, να τις βάζει σε μία κούκλα, κάνοντάς μαύρη μαγεία και τέλος οι δυο τους φεύγουν από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHarry Potter: Έφυγε από τη ζωή ο Dumbledore, Michael Gambon12.09.2018

Αυτό το κόνσεπτ ήταν αρκετά πρωτότυπο για την πλατφόρμα, αλλά κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν αμέσως εκατομμύρια φανς. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος είχε περισσότερες από 269 εκατομμύρια προβολές, ενώ το δεύτερο και το τρίτο ξεπέρασαν κατά πολύ τις 50 εκατομμύρια.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαμίλα Κουλίεβα: «Η άξια ενός ηθοποιού δεν μπορεί να μετριέται από τους followers»12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b