MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Βρήκαμε πού θα κάνεις staycation στην Αθήνα

Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και πέρνα μερικές από τις ωραιότερες μέρες της ζωής σου χωρίς καν να χρειαστεί να φύγεις από την Αθήνα.

Monopoli Team

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι η ιδανική περίοδος για διακοπές, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να βρεις τον πιο μακρινό προορισμό για να περάσεις καλά. Ίσα ίσα. Όταν ξέρεις πού να στραφείς, βρίσκεις προορισμούς, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, που μπορούν να σου προσφέρουν αυτήν τη γρήγορη απόδραση που ζητάς από την καθημερινότητα. Σημεία που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα κάθε σου επιθυμία και να σου προσφέρουν και μερικά ακόμα perks στην πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγαπημένα wine bars της Αθήνας γίνονται τα νέα στέκια του φθινοπώρου12.09.2018

Το απόλυτο staycation γίνεται στο The Foundry

Η λέξη «staycation» σχηματίζεται από το ρήμα «stay» και το ουσιαστικό «vacation» και έχει δημιουργηθεί για να περιγράψει τις διακοπές που κάνει κάποιος στον τόπο που ήδη μένει. Και, όταν αυτός ο τόπος περιλαμβάνει το The Foundry, μπορείς να καταλάβεις ακριβώς το γιατί κάποιος προτιμά να μην ψάξει μακριά.

Το The Foundry Urban Luxury Suites στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας, το οποίο χτίστηκε το 1930 και λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο εξειδικευμένο στην κατασκευή και χύτευση των γραμμάτων όλων των τυπογραφικών οικογενειών και γραμματοσειρών της ελληνικής γλώσσας. To industrial design του, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, το καθιστούν ένα πραγματικό «στολίδι» στη γειτονιά του Ψυρρή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b