MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

C*A*U*G*H*T: Η πρώτη ξένη σειρά σε ανάλυση 4Κ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Με πρωταγωνιστές τους Sean Penn, Matthew Fox και guest stars τους Travis Fimmel και Susan Sarandon έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV από το βράδυ της Παρασκευής 29/9.

Monopoli Team

Η πρώτη ξένη σειρά σε 4Κ ανάλυση έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ο λόγος για το «C*A*U*G*H*T», τη νέα κωμική-action σειρά που σκηνοθετεί ο ηθοποιός Kick Gurry (Edge of Tomorrow, Sense8) και πρωταγωνιστεί ο αστέρας του Hollywood, Sean Penn. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα σε 4Κ ανάλυση στον on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV από το βράδυ της Παρασκευής 29/9.


Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα στρατιωτών, η οποία βρίσκεται σε ένα νησί του Ειρηνικού. Εκεί, αιχμαλωτίζονται από τοπικούς «μαχητές της ελευθερίας» που είναι προετοιμασμένοι να τους εκτελέσουν για τον αγώνα τους. Αφού συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα είναι Αυστραλοί, οι στρατιώτες συμφωνούν να παράγουν ένα βίντεο ως όμηροι για τους απαγωγείς τους, ανταλλάσσοντας το με τις ζωές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Abbott Elementary» και «Not Dead Yet»: Δυο αγαπημένες κωμικές σειρές κάνουν πρεμιέρα στο FX12.09.2018

Το βίντεο γίνεται viral και οι τέσσερις αδέξιοι στρατιώτες αποκτούν γρήγορα διασημότητα. Ωστόσο, ο πανικός και το χάος δεν αργούν να ακολουθήσουν, όταν ο γνωστός ανθρωπιστής του Hollywood, Sean Penn, κάνει την εμφάνισή του με μία προσφορά, όπου προτείνει να ανταλλάξει θέση με τους ομήρους. Αυτό, όμως, θέτει σε κίνδυνο την ευκαιρία της ομάδας για μια διαρκή φήμη…


Εκτός από τον βραβευμένο με 2 Oscar Sean Penn (Milk, Mystic River), στο cast συμμετέχουν και οι Matthew Fox (Lost, World War Z), Travis Fimmel (Vikings, Warcraft) και η επίσης βραβευμένη με Oscar Susan Sarandon (Thelma Louise, Dead Man Walking).

Δείτε το τρέιλερ της σειράς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο spin-off του Daryl Dixon είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο The Walking Dead εδώ και καιρό12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b