MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πολ Κινγκ: Ο Τίμοθι Σαλαμέ τραγουδάει υπέροχα – Αλλά το “Wonka” δεν θα είναι μιούζικαλ

Ο Πολ Κινγκ, ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας ‘Wonka’, επαίνεσε την “όμορφη φωνή” του Τίμοθι Σαλαμέ στο μουσικό του ντεμπούτο.

Monopoli Team

Ο Τίμοθι Σαλαμέ μπορεί σίγουρα να ραπάρει (ή τουλάχιστον προσπαθούσε στην εφηβεία του), αλλά σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Wonka”,  Paul King, το κρυφό ταλέντο του Chalamet είναι η “όμορφη φωνή του”.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως Willy Wonka στην ταινία-πρίκουελ του “Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας”, η οποία, όπως σημείωσε ο King, δεν είναι μιούζικαλ, αλλά εξακολουθεί να περιλαμβάνει τραγούδι και χορό.

“[Ο Τίμοθι Σαλαμέ] έχει μια όμορφη φωνή, όταν τραγουδάει”, δήλωσε ο King στο Total Film. “Το πρόσωπο που μου θύμισε ήταν ο Bing Crosby. Έχει αρκετά ευρεία γκάμα, γιατί πηγαίνει από μερικά μεγαλύτερα πράγματα που κλέβουν την παράσταση, σε στιγμές πραγματικής, καθαρής συγκίνησης και μπορεί να τα κάνει όλα… Θα ακουστώ σαν τρελός θαυμαστής”.

Και συνέχισε: “Οι Oompa Loompas τραγουδούν πολύ στο βιβλίο και ο Roald Dahl χρησιμοποιεί πάντα ποίηση. Ωστόσο, δεν ήθελα να γίνει απλώς ένα μιούζικαλ, όπου οι άνθρωποι τραγουδούν διαλόγους ο ένας στον άλλον χωρίς να υπάρχει διακριτός λόγος. Ένιωθα ότι ήταν περισσότερο σαν μια ταινία με τραγούδια παρά σαν μιούζικαλ”.

Ο King είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο Chalamet έχει “φωνή αγγέλου”, με το τριπλό ταλέντο του να είναι αναπόφευκτο να “ξετρελάνει τον κόσμο”.

Οι Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Hugh Grant, Olivia Colman και Rowan Atkinson πρωταγωνιστούν επίσης μαζί με τον Chalamet στην ταινία.

Ο Hugh Grant ως Oompa Loompa

Ο King δεν ζήτησε καν από τον Chalamet να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο του Wonka, αφού είδε στο YouTube τα μουσικοθεατρικά κλιπ του ηθοποιού από το λύκειο.

“Ήταν μια ευθεία πρόταση, επειδή είναι σπουδαίος και ήταν το μόνο άτομο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να το κάνει”, δήλωσε ο King στο Rolling Stone. “Αλλά επειδή είναι ο Τίμοθι Σαλαμέ και η ζωή του είναι τόσο παράλογη, οι παραστάσεις του από κάτι μιούζικαλ που είχε κάνει στο λύκειο είναι στο YouTube και έχουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Οπότε παρακολουθώντας τον Timmy Chalamet, ήξερα ότι μπορούσε να τραγουδήσει και να χορέψει πολύ καλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWonka: Οι πρωταγωνιστές βυθίστηκαν σε… αληθινή ζεστή σοκολάτα στα γυρίσματα της ταινίας12.09.2018

Και πρόσθεσε: “Ήξερα ότι αυτό συμπεριλαμβανόταν στις δυνατότητές του, αλλά δεν ήξερα πόσο καλός ήταν. Όταν του μίλησα ήταν αρκετά πρόθυμος. Είχε κάνει κλακέτες στο λύκειο και έλεγε: “Θα ήθελα πολύ να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να το κάνω αυτό””.

Ο Chalamet θα επιδείξει περαιτέρω τις ικανότητές του στο τραγούδι στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Bob Dylan “A Complete Unknown”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b