MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wonka: Οι πρωταγωνιστές βυθίστηκαν σε… αληθινή ζεστή σοκολάτα στα γυρίσματα της ταινίας

Ο σκηνοθέτης του Wonka, Paul King, μίλησε για το πόση… σοκολάτα καταναλώθηκε στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet.

Monopoli Team

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία “Wonka”, που αποτελεί prequel του Charlie and the Chocolate Factory, με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet – και πολλές ήταν οι απορίες που μας γεννήθηκαν. Μία από αυτές ήταν το πόση σοκολάτα χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας – κάτι το οποίο μόλις απάντησε ο σκηνοθέτης του Wonka, Paul King.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, με τον σκηνοθέτη King, να παραδέχεται σε νέα συνέντευξή του, ότι στα γυρίσματα καταναλώθηκε “μεγάλη ποσότητα” σοκολάτας.

Ο σκηνοθέτης του Paddington δήλωσε ότι ήταν “ένα υπέροχο πράγμα” που του θύμισε ότι “η ζωή του είχε πάρει μια υπέροχη τροπή”.

“Είχαμε αυτόν τον απίστευτο σοκολατοποιό”, είπε ο King στο People. “Έφτιαχνε αυτά τα απίστευτα παρασκευάσματα και τα δοκιμάζαμε. Είχαν πολύ καλύτερη γεύση από ό,τι έπρεπε, γιατί προφανώς οι ηθοποιοί είναι καλοί στο να προσποιούνται πράγματα, αλλά το θαύμα ήταν ότι είχαν τόσο καλή γεύση όσο έδειχναν”.

Για μια σκηνή στην οποία ο Noodle, ένας φίλος του Wonka που υποδύεται ο Calah Lane, βυθίζεται σε μια τεράστια δεξαμενή σοκολάτας, ο King εξήγησε: “Φτιάξαμε μια τεράστια δεξαμενή με ζεστή σοκολάτα – όχι καυτή, απλά ζεστή σοκολάτα για να βυθιστούν μέσα. Οπότε υπήρχε πολλή σοκολάτα τριγύρω”. Ο Chalamet φέρεται να μπαίνει μέσα στον κάδο με τη σοκολάτα και στη σκηνή.

Η ταινία Wonka λειτουργεί ως prequel του παιδικού παραμυθιού του Roald Dahl από το 1964, για ένα νεαρό αγόρι που παίρνει μέρος σε έναν διαγωνισμό για να αναλάβει ένα εργοστάσιο σοκολάτας που ανήκει στον μυστηριώδη Willy Wonka. Το βιβλίο έχει μεταφερθεί στην οθόνη το 1971 και το 2005, με τον Gene Wilder και τον Johnny Depp αντίστοιχα να αναλαμβάνουν το ρόλο του Willy Wonka.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας: ” Το Wonka αφηγείται τη θαυμαστή ιστορία του πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός στον κόσμο έγινε ο αγαπημένος Willy Wonka που γνωρίζουμε σήμερα”.

Στο τρέιλερ, ο νεαρός Wonka του Chalamet εμφανίζεται να προσπαθεί να ανοίξει ένα κατάστημα σοκολάτας με τη βοήθεια του φίλου του Noodle (Lane) ενάντια στις ορέξεις του “καρτέλ σοκολάτας” – μιας εκτελεστικής ομάδας άλλων σοκολατοποιών.

Το τρέιλερ μάς δίνει επίσης μία πρώτη ματιά του Hugh Grant ως Oompa Loompa – ένα από τα μικροσκοπικά, πορτοκαλί άτομα με τα πράσινα μαλλιά, που εργάζονται στο εργοστάσιο σοκολάτας του Wonka.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Lucas, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Jim Carter, Sally Hawkins, Mathew Baynton και Paterson Joseph.

Συζητώντας την απόφασή του να αναλάβει τον θρυλικό ρόλο, ο Chalamet δήλωσε: “Το να δουλέψω σε κάτι που θα έχει νεανικό κοινό, ήταν απλά μια μεγάλη χαρά. Αυτός ήταν ο λόγος που με τράβηξε σε αυτό. Σε μια εποχή και σε ένα κλίμα έντονης πολιτικής ρητορικής, όταν υπάρχουν τόσα πολλά κακά νέα όλη την ώρα, αυτό ελπίζω να είναι σαν ένα κομμάτι σοκολάτας”.

Η ταινία Wonka θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b