MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Times: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το φθινόπωρο

Οι βρετανικοί Times ψηφίζουν Ελλάδα για το διακοπές το φθινόπωρο και επιλέγουν τα καλύτερα νησιά για να επισκεφθεί κανείς αυτή την εποχή.

Photo by Marina T on Unsplash
Monopoli Team

Τα top νησιά της Ελλάδας για φθινοπωρινές αποδράσεις παρουσιάζει σε πρόσφατο άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Times. «Δεν υπάρχει τίποτα σαν τα ελληνικά νησιά όταν τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν φύγει, όμως ο ουρανός συνεχίζει να λάμπει και τα νερά είναι τόσο καθαρά που τα σκάφη σχηματίζουν σκιές στον πυθμένα της θάλασσας», αναφέρει το άρθρο και προτείνει εννέα ελληνικά νησιά για διακοπές αυτήν την εποχή. Δείτε ποιους προορισμούς επέλεξαν οι Times και τι γράφουν για τον καθένα.

Λευκάδα για την παραδοσιακή Ελλάδα
Photo by Valdemaras D. on Unsplash

Photo by Valdemaras D. on Unsplash

Η Λευκάδα φημίζεται για το windsurfing στα νότια του νησιού, τις εντυπωσιακές παραλίες στα δυτικά και μια σειρά από σμαραγδένια νησάκια, στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής, που κάνουν την ιστιοπλοΐα απόλαυση. Το νησί διατηρεί μια παρθένα γοητεία, με οικογενειακές ταβέρνες και χαλαρή διάθεση.

Ζάκυνθος για τα κομψά θέρετρα
Photo by Kevin Charit on Unsplash

Photo by Kevin Charit on Unsplash

Οι Ενετοί, που κάποτε κυριαρχούσαν στα νησιά του Ιονίου, αγαπούσαν τη Ζάκυνθο για τη φυσική ομορφιά της και το εύφορο έδαφος της. Σήμερα, κομψά θέρετρα περιστοιχίζουν τις αμμουδιές της, ειδικά κατά μήκος της βορειοανατολικής ακτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα ολοκληρωμένο σχέδιο για την προστασία των ελληνικών δασών από το WWF12.09.2018

Κρήτη για εξερεύνηση

Η Κρήτη μοιάζει περισσότερο με ήπειρο παρά με νησί, και υποδέχεται τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Διαθέτει επιβλητικές οροσειρές και φαράγγια, παραλίες τόσο όμορφες που δύσκολα φαίνονται πραγματικές και συναρπαστικούς μινωικούς αρχαιολογικούς χώρους. Οι πόλεις της, όπως τα Χανιά, αποτελούν εξαιρετικές βάσεις για εξερευνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ρόλο της συνδικαλίστριας12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b