MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ρόλο της συνδικαλίστριας

Ο τυφώνας «Barbenheimer» εξακολουθεί να σαρώνει τα σινεμά της χώρας με συνέπεια οι νέες ταινίες να περιμένουν στη γωνιά τους μέχρι να βρεθούν ελεύθερες αίθουσες να τις φιλοξενήσουν.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Εύκολος στόχος

Αναπόφευκτα το ενδιαφέρον μας για τις φρέσκιες κυκλοφορίες πέφτει στην νέα υποκριτική παράσταση της Ιζαμπέλ Ιπέρ στον «Εύκολο στόχο», όπου υποδύεται μια συνδικαλίστρια που αποκάλυψε ένα  πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο στην Γαλλία πριν από λίγα χρόνια. Το σενάριο είναι βασισμένο σε αυθεντικά γεγονότα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

75 μέρες

Ένας επίσης πραγματικό – και φρικιαστικό- γεγονός είναι το θέμα της ισπανικής ταινίας «75 μέρες» που αφηγείται το χρονικό της εξαφάνισης τριών κοριτσιών που συνέβη πριν από 30 περίπου χρόνια σε ένα χωριό κοντά στη Βαλένθια.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Καλόγρια ΙΙ

Οι φαν του αυθεντικού τρόμου και της σειράς «Το κάλεσμα» θα νιώσουν γλυκές ανατριχίλες με τη δεύτερη πρωταγωνιστική εμφάνιση της σατανικής καλόγριας, στο ομώνυμο σίκουελ «Καλόγρια ΙΙ».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Στην τύχη ο Μπαλταζάρ

Στις επανεκδόσεις το κλασικό μελοδραματικό φιλμ του Ρομπέρ Μπρεσόν «Στην τύχη ο Μπαλταζάρ» θα σας κάνει να πλαντάξετε από το κλάμα.
Αίθουσες προβολής

Η Περιφρόνηση

Επίσης η «Περιφρόνηση» του Ζαν-Λικ Γκοντάρ είναι ίσως η πιο φιλόδοξη και αμφιλεγόμενη ταινία του κορυφαίου δημιουργού που κυκλοφορεί με αφορμή τα 60 χρόνια από την Α προβολή της.
Αίθουσες προβολής

Τα Μυστήρια του Οργανισμού

Τέλος τα «Μυστήρια του Οργανισμού» του Ντούσαν Μακαβέγιεφ με όχημα το έργο του Βίλχελμ Ράιχ, σατιρίζει μια ολόκληρη εποχή.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b