MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty alert: Τo ένα μόνο χρώμα κραγιόν που πρέπει να έχεις το φθινόπωρο και δεν είναι το κόκκινο

Τα κραγιόν παραμένουν κυρίαρχοι και αυτή τη σεζόν και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλες τις hot αποχρώσεις που θα μας βάλουν σε πραγματικό fall mood.

Monopoli Team

Στην χρωματική παλέτα του φθινοπώρου τόσο στα ρούχα μας όσο και στο μακιγιάζ έχουν ξεχωριστή θέση τα πιο cozy και ατμοσφαιρικά χρώματα. Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε πόσο lipstick addicts είναι οι περισσότερες γυναίκες, δεν θα μπορούσαμε να μην σου παρουσιάσουμε τις top τάσεις της σεζόν, που θα σε βάλουν αμέσως σε fall mood και δεν θα θέλεις να αποχωριστείς από τα χείλη σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLip gloss: Τα 5 καλύτερα για juicy χείλη με υπέροχο λαμπερό χρώμα12.09.2018

Και αν νομίζεις ότι είναι και πάλι το κόκκινο, να σου κάνουμε ένα spoiler και να σου πούμε ότι φυσικά και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο, αλλά οι καφέ αποχρώσεις ήρθαν για να σου κλέψουν την καρδιά. Θα σας δείξουμε λοιπόν, τις top καφέ τάσεις του φθινοπώρου για να βάλεις την αγαπημένη σου στο νεσεσέρ σου!

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αρκεί ένα χρώμα στα χείλη για να σου ανεβάσει τη διάθεση. Το καφέ αποπνέει έναν αέρα από άλλη δεκαετία και κάνει το μακιγιάζ να δείχνει κομψό και φινετσάτο. Μπορεί μέχρι σήμερα να δίσταζες να το τολμήσεις αλλά μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους. Είτε με έντονο περίγραμμα σε μπορντό απόχρωση είτε με ίδια απόχρωση lip liner σε συνδυασμό με lip gloss.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα 5 κόκκινα κραγιόν που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b