MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Robbie Williams: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Βρετανό σούπερ-σταρ θα τα έχει όλα

Στο πρώτο teaser trailer της επικείμενης σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Robbie Williams ο βραβευμένος αστέρας της pop μοιράζεται τις σκέψεις του σχετικά με τις αιτίες και τις επιπτώσεις της επιτυχίας του.

Robbie Williams: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Βρετανό σούπερ-σταρ θα τα έχει όλα
Monopoli Team

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για τον Βρετανό αστέρα της ποπ Robbie Williams, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος.

Τι θα περιλαμβάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ;

Η σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία ανακοινώθηκε στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Εδιμβούργου, υπόσχεται να προσφέρει μια προσωπική ματιά στον συναρπαστικό καλλιτέχνη, με τον σκηνοθέτη Joe Pearlman να παρακολουθεί τις μέρες του Williams ως μέλος ενός βρετανικού boy band ονόματι Take That, την άνοδό του σε solo σούπερ σταρ και τη μάχη του με τον εθισμό. Η σειρά χρησιμοποιεί αρχειακό υλικό και νέες συνεντεύξεις με τον καλλιτέχνη με στόχο να σκιαγραφηθεί το πορτρέτο της ιστορικής, σχεδόν 30ετούς καριέρας του.

«Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο. Μεγάλο. Πολλά περισσότερα. Άγγιξα τη φωτιά. Πάτησα το κουμπί. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω», σχολιάζει ο Robbie Williams σε ένα teaser clip στο X (πρώην Twitter). «Όλα αυτά μου χάρισαν την καριέρα μου, αλλά υπάρχει και η επιζήμια πλευρά τους».

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Ζηλανδίας, ο Williams υποσχέθηκε ότι η σειρά θα είναι «γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες. Αν κάποιος είναι πιθανόν να τα αφήσει όλα αυτά μέσα, αυτός είμαι εγώ. Πολύ σπάνια, αν ποτέ, έχω πει: ‘Αυτό είναι υπερβολικό, βγάλτε το’. Συνήθως σκέφτομαι ότι δεν είναι αρκετό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο12.09.2018

Παραγωγοί της σειράς είναι ο Asif Kadapia, γνωστός για τη δουλειά του στο ντοκιμαντέρ «Amy» για την αδικοχαμένη Amy Winehouse και ο Dominic Crossley-Holland.

Το πιο πρόσφατο LP του Williams, «The Christmas Present», κυκλοφόρησε το 2019. Έναν χρόνο πριν, εμφανίστηκε στο πλευρό της Taylor Swift στη σκηνή του Wembley Stadium του Λονδίνου για να ερμηνεύσει την επιτυχία του 1997 «Angels».

Πηγή: Rolling Stone Magazine

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b