MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνές Θεατρικό Φεστιβάλ για γυναίκες συγγραφείς στην Κωνσταντινούπολη – Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Από τις 16 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023 ο φορέας Κρατικών Θεάτρων της Τουρκίας διοργανώνει θεατρικό φεστιβάλ αφιερωμένο σε γυναίκες δημιουργούς.

Monopoli Team

Ο φορέας Κρατικών Θεάτρων της Τουρκίας (Turkish State Theatres) θέλοντας να αναδείξει την οπτική των γυναικών όσον αφορά τα προβλήματα της κοινωνίας και να τιμήσει την συμβολή τους στην επίλυση αυτών, καλεί δημιουργούς απ’ όλο τον κόσμο στο «Διεθνές Θεατρικό Φεστιβάλ Γυναικών Συγγραφέων», που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη, 16 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατατούρκ (AKM) και στη σκηνή Üsküdar Tekel.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι, μέσω αυτού, να προβληθούν θεατρικά έργα που έχουν γραφτεί από γυναίκες συγγραφείς, οι οποίες έχουν ζήσει σε διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικούς πολιτισμούς, και παρουσιάζουν την δική τους οπτική πάνω στα θέματα ισότητας, δημιουργώντας έτσι μια «πλατφόρμα» για να παρουσιαστούν προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα αυτά.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στο Διεθνές Θεατρικό Φεστιβαλ Γυναικών Συγγραφέων, καθώς και την αίτηση συμμετοχής σε αυτό, μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη πρόσκληση.

_ISTANBUL+WOMEN+PLAYWRIGHTS+FESTIVAL+2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Κωνσταντινούπολη μέσα από 10 σταθμούς πολιτισμού, ιστορίας και γεύσεων12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b