MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Dune 2: Αναβάλλεται για το 2024 η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel

Η ιστορία του Paul Atreides, τον οποίο υποδύεται ο Timothée Chalamet, δεν θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη, όσο γρήγορα περιμέναμε..

Monopoli Team

H ταινία “Dune: Part Two” έχει αναβληθεί και επίσημα πλέον για το 2024. Η ιστορία του Paul Atreides, τον οποίο υποδύεται ο Timothée Chalamet, φαίνεται πως θα συνεχιστεί στις 15 Μαρτίου.

Η Warner Bros έκανε την ανακοίνωση αυτή την Πέμπτη, αφού το περιοδικό Variety ανέφερε αποκλειστικά τον περασμένο μήνα ότι η εταιρεία εξέταζε μια ημερομηνία του 2024 για το δημοφιλές sci-fi. Η Legendary Entertainment ήταν συμπαραγωγός του “Dune: Part Two” με την Warner Bros Film Group και οι δύο πλευρές έπρεπε μαζί να καταλήξουν σε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓυρίσματα στο Χόλιγουντ παρά την απεργία – Γιατί απεργούν ηθοποιοί και σεναριογράφοι12.09.2018

Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, το “Godzilla x Kong: The New Empire” – το οποίο προηγουμένως είχε προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου – μετατίθεται ένα μήνα αργότερα, στις 12 Απριλίου. Η ταινία είναι επίσης παραγωγή της Legendary και της Warner Bros και αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο franchise Monsterverse.

Η καθυστέρηση της ταινίας “Dune” οφείλεται στο γεγονός ότι οι συνεχίζονται οι απεργίες της WGA και της SAG-AFTRA, των ηθοποιών και σεναριογράφων του Hollywood. Λόγω της απεργίας της SAG-AFTRA, οι ηθοποιοί δεν επιθυμούν να δώσουν συνεντεύξεις Τύπου για τις ταινίες, πράγμα που θα σήμαινε ότι το καστ των σταρ του “Dune” δεν θα βρισκόταν στο δημοσιογραφικό κύκλο για την μεγάλου budget ταινία.

Η αλλαγή της ημερομηνίας δεν αναμένεται να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην IMAX, η οποία έχει προγραμματίσει για το φθινόπωρο παραγωγές, όπως το “The Equalizer 3”, ο “Wonka” και “The Marvels”. Τόσο η WB όσο και η Legendary είναι βέβαιες ότι οι ανοιξιάτικες διακοπές των μαθητών το 2024 και οι διακοπές του Πάσχα θα εξασφαλίσουν χώρο και χρόνο για να πετύχουν εισπρακτικά και οι δύο τίτλοι.

Εκτός από τον Chalamet, το Dune: Part Two περιλαμβάνει τους Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Javier Bardem Dave Bautista, Christopher Walken, Lea Seydoux και άλλους.

Όπως ανέφερε το περιοδικό Variety τον περασμένο μήνα, η Warner Bros εξέταζε επίσης πιθανές καθυστερήσεις έως το 2024 για τα The Color Purple (25 Δεκεμβρίου) και Aquaman and the Lost Kingdom (20 Δεκεμβρίου), αλλά το στούντιο σχεδιάζει να διατηρήσει τις ημερομηνίες του Δεκεμβρίου και για τους δύο τίτλους.

Η Sony είναι το μόνο άλλο μεγάλο στούντιο που καθυστέρησε αρκετές από τις ταινίες του εν μέσω των απεργιών – τον περασμένο μήνα η εταιρεία ανέβαλε την ταινία “Kraven the Hunter” και το “Ghostbusters: Afterlife” για το 2024, ενώ επιπλέον αφαίρεσε το “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” από το πρόγραμμα κυκλοφορίας. Και το “Dune: Part Two” δεν είναι η μόνη ταινία με πρωταγωνίστρια τη Zendaya που καθυστέρησε- το “Challengers”, ένα δράμα που αφορά το τένις κι ένα ερωτικό τρίγωνο, με τους Mike Faist και Josh O’Connor, μεταφέρθηκε επίσης για το επόμενο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα αποκαλυπτική έρευνα για το Χόλυγουντ: Πόση συμπερίληψη υπάρχει πραγματικά μπροστά από τον φακό;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b