MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γυρίσματα στο Χόλιγουντ παρά την απεργία – Γιατί απεργούν ηθοποιοί και σεναριογράφοι

Οι απεργίες ηθοποιών και σεναριογράφων έχουν παραλύσει το Χόλιγουντ. Μερικές παραγωγές ωστόσο συνεχίζονται ακόμα, αλλά οι εταιρείες θα πρέπει να δικαιολογήσουν το πώς και το γιατί.

Monopoli Team

Παρά τις απεργίες ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ 200 πρότζεκτ τρέχουν ακόμα. Πρόκειται για ανεξάρτητες παραγωγές που χρηματοδοτούνται ανεξάρτητα από τα μεγάλα στούντιο. Ωστόσο, το συνδικάτο των καλλιτεχνών που εργάζονται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση (SAG-AFTRA) επανεξετάζει όλες τις συμβάσεις για να διασφαλίσει ότι κανένα από τα στούντιο που απεργούν δεν συμμετέχει ως συμπαραγωγός. Εάν διαπιστωθεί πως όλα είναι εντάξει, τότε τα μέλη του επιτρέπεται να πάρουν μέρος. Κάποιοι καλλιτέχνες πάντως επικρίνουν αυτές τις εξαιρέσεις επειδή τις βλέπουν ως απειλή για τη συνοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBilly Porter: Πουλάει το σπίτι του λόγω της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ12.09.2018

Ωστόσο, όποιος θέλει να προχωρήσει σε μια ανεξάρτητη παραγωγή θα πρέπει να δεσμευθεί απέναντι στο σωματείο ότι θα εκπληρώσει όλα τα αιτήματα του κλάδου. Με αυτό τον τρόπο, η SAG-AFTRA αναγκάζει τις εταιρείες-μεγαθήρια να απολογηθούν. Μέχρι στιγμής υποστήριζαν ότι τα αιτήματα του σωματείου ηθοποιών είναι υπερβολικά και μη ρεαλιστικά. Αλλά αν οι ανεξάρτητοι παραγωγοί χωρίς μεγάλους προϋπολογισμούς μπορούν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα, «πόσο μη ρεαλιστικά είναι πραγματικά;» διερωτήθηκε σε μια εκπομπή ο επικεφαλής διαπραγματευτής του συνδικάτου Ντάνκαν Κράμπτρι Άιρλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Χόλιγουντ «παραλύει» – Μετά τους σεναριογράφους και οι ηθοποιοί κατεβαίνουν σε απεργία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b