Πύρινος εφιάλτης στην Πάρνηθα: Μάχη να μην φτάσει η φωτιά στους Θρακομακεδόνες – Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣτη διάρκεια της νύχτας δόθηκε εντολή εκκένωσης στους οικισμούς Άγιος Νικόλαος και Αγία Παρασκευή – Σε ετοιμότητα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων – Τραυματίστηκε πυροσβέστης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΑκόμη μία δύσκολη νύχτα στην Αττική με τη φωτιά στην Πάρνηθα να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων βρίσκονται σε ετοιμότητα για να φύγουν από τα σπίτια τους. Μάλιστα, κάποιοι ήδη εγκαταλείπουν την περιοχή, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Γ.Κούσουλας.
Ο κ. Κούσουλας ανέφερε ότι μετά το προειδοποιητικό 112 πέρναγε η αστυνομία πόρτα-πόρτα και καλούσε τους κατοίκους να φύγουν.
Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των περιοχών Θρακομακεδόνες, Μπόσκιζα και Πανόραμα Μενιδίου να είναι σε ετοιμότητα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.
Δεν έχει δοθεί ακόμη εντολή εκκένωσης των Θρακομακεδόνων, είμαστε όμως σε ετοιμότητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.
Μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι βελτιωμένη, ωστόσο δεν μπορεί να εκφράσει ακόμη αισιοδοξία καθώς αναμένονται βορειοανατολικοί άνεμοι που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google