MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πύρινος εφιάλτης στην Πάρνηθα: Μάχη να μην φτάσει η φωτιά στους Θρακομακεδόνες – Συνεχείς αναζωπυρώσεις

Στη διάρκεια της νύχτας δόθηκε εντολή εκκένωσης στους οικισμούς Άγιος Νικόλαος και Αγία Παρασκευή – Σε ετοιμότητα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων – Τραυματίστηκε πυροσβέστης.

Monopoli Team

Ακόμη μία δύσκολη νύχτα στην Αττική με τη φωτιά στην Πάρνηθα να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων βρίσκονται σε ετοιμότητα για να φύγουν από τα σπίτια τους. Μάλιστα, κάποιοι ήδη εγκαταλείπουν την περιοχή, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Γ.Κούσουλας.

Ο κ. Κούσουλας ανέφερε ότι μετά το προειδοποιητικό 112 πέρναγε η αστυνομία πόρτα-πόρτα και καλούσε τους κατοίκους να φύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάρνηθα: Η φωτιά έφτασε στον Εθνικό Δρυμό12.09.2018

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των περιοχών Θρακομακεδόνες, Μπόσκιζα και Πανόραμα Μενιδίου να είναι σε ετοιμότητα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.

Δεν έχει δοθεί ακόμη εντολή εκκένωσης των Θρακομακεδόνων, είμαστε όμως σε ετοιμότητα, τόνισε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι βελτιωμένη, ωστόσο δεν μπορεί να εκφράσει ακόμη αισιοδοξία καθώς αναμένονται βορειοανατολικοί άνεμοι που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτιές: Τι είναι η σωματιδιακή ρύπανση και γιατί πρέπει να προστατευτείτε – Τα μέτρα προστασίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b