MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Black Ivory Coffee: Από… κοπριά ελέφαντα ο καλύτερος καφές του πλανήτη – 2.000 δολάρια το κιλό

Στην Ελλάδα, η αγάπη και η κουλτούρα του καφέ κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας. Δείτε τις 10 ακριβότερες ποικιλίες στον πλανήτη, με αστρονομικές τιμές για ένα κιλό.

Monopoli Team

Με τον καφέ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και βασική κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας, είναι χρήσιμο να ξέρουμε πως η ακριβότερη ποικιλία στον κόσμο, παράγεται από… περιττώματα ελέφαντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGurkha Royal Courtesan Cigar: 1,24 εκατ. ευρώ για ένα και μόνο πούρο12.09.2018

Πρόκειται για ένα δημοφιλές ρόφημα, έχοντας «απλώσει» τα «πλοκάμια» του σε όλες τις χώρες του πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα η αγάπη και η κουλτούρα του καφέ κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας. Η επιτυχία διεθνών αλυσίδων όπως τα Starbucks, είναι χαρακτηριστική με τον τζίρο παγκοσμίως να υπολογίζεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ πρώτος άνθρωπος που προσπάθησε να «παγώσει» τον χρόνο: Βυθίστηκε σε υγρό άζωτο με την ελπίδα να αναγεννηθεί12.09.2018

Σε πολλά κράτη του κόσμου, ο καφές κέρδιζε έδαφος δυναμικά από τις ποταπαγορεύσεις. Η καφεΐνη διεγείρει το μυαλό και τις αισθήσεις, ενώ διαθέτει ένα υπέροχο άρωμα που δίνει ενέργεια στον εγκέφαλο. Μάλιστα, ο καφές καταναλώνεται με διαφορετικούς τρόπους και… τελετουργίες σε όλο τον κόσμο, ενώ οι άνθρωποι σε πολλές περιπτώσεις είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά μόνο για ένα φλιτζάνι με χαρμάνι καλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b