MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Gurkha Royal Courtesan Cigar: 1,24 εκατ. ευρώ για ένα και μόνο πούρο

Ο μαγικός κόσμος των πούρων επιφυλάσσει σπάνιες εμπειρίες, καθώς όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν να καπνίσουν και να απολαύσουν μερικά από τα σπανιότερα «έργα τέχνης».

Monopoli Team

Όσοι απολαμβάνουν πραγματικά το κάπνισμα πούρων, γνωρίζουν αρκετά καλά ότι το ακριβό χειροποίητο «έργο τέχνης» μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση τόσο σε στιγμές περισυλλογής όσο και σε φάσεις διασκέδασης.

Ένα ποτήρι ουίσκι στο πλάι και ένα πούρο στο χέρι αποτελεί ίσως μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, και επίσης μια από τις πιο ακριβές και πολυτελείς επιλογές.

Ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα των πούρων, είναι τα φύλλα καπνού. Τα καλύτερα φύλλα καπνού είναι γνωστό ότι βρίσκονται στην Κούβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton στο Ηρώδειο για μία μοναδική συναυλία12.09.2018

Εξαιρετικής ποιότητας πούρα τυλίγονται με το χέρι. Το τύλιγμα είναι εξειδικευμένη δουλειά: μπορεί να χρειαστεί ένας ολόκληρος χρόνος για να γίνει ένας roller ειδήμονας και να αποκτήσει την δεξιοτεχνία που απαιτείται.

Στην Μπανγκόκ, οι λάτρεις των πούρων μπορούν να μάθουν πολλά καθώς υπάρχουν μερικά από τα πιο υπερπολυτελή μπαρ αποκλειστικά και μόνο για αυτή την τέχνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton στο Ηρώδειο για μία μοναδική συναυλία12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b