MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mission Impossible: Πώς η νέα ταινία του Τομ Κρουζ κατέστρεψε το θρυλικό τρένο Orient Express

Στη νέα ταινία «Mission: Impossible—Dead Reckoning Part One» τα γενναία μυαλά της παραγωγής αποφάσισαν να καταστρέψουν ένα ακόμη σύμβολο του σύγχρονου πολιτισμού: να συντρίψουν το εμβληματικό τρένο Orient Express στο βάθος ενός φαραγγιού.

Monopoli Team

Όταν πρόκειται για την παραγωγή της απόλυτης ταινίας δράσης, καταλυτικό συστατικό στη συνταγή επιτυχίας του Χόλιγουντ είναι η ολοκληρωτική καταστροφή ενός -ή και περισσότερων- διάσημων ορόσημων. Είτε μιλάμε για εμβληματικά αυτοκίνητα είτε για διάσημα ακίνητα, στη μεγάλη οθόνη έχουμε δει κατά καιρούς να ισοπεδώνονται τα πάντα, αφήνοντας τους θεατές με την απορία «πώς το έκαναν τώρα αυτό;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Θα υπάρξουν άλλα σίκουελ; -Τι απαντάει η Greta Gerwig;12.09.2018

Στην περίπτωση της νέας υπερπαραγωγής «Mission: Impossible—Dead Reckoning Part One» ήρθε η σειρά να εξαϋλωθεί ένα ακόμη σύμβολο του σύγχρονου πολιτισμού: το θρυλικό τρένο Orient Express.

Τα γενναία μυαλά της παραγωγής αποφάσισαν να συντρίψουν τον εμβληματικό συρμό στο βάθος ενός φαραγγιού στην τελευταία συναρπαστική σεκάνς δράσης της ταινίας. Ευτυχώς, το τρένο που κατέληξε στον γκρεμό δεν ήταν το πρωτότυπο του 19ου αιώνα, αλλά ένα λεπτομερές αντίγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTom Cruise: Εργάζεται πυρετωδώς για να γυρίσει την πρώτη του ταινία στο διάστημα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b