MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Ο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους – και όπως και το τελευταίο blockbuster του Βρετανού σκηνοθέτη, Tenet, ο τίτλος είναι άγνωστος για αρκετούς θεατές. Ποιος ήταν ο J Robert Oppenheimer, ο άνθρωπος που υποδύεται ο Cillian Murphy στην ταινία, και τι έκανε;

Monopoli Team

Πολύ σύντομα οι σινεφίλ θα μπορέσουν να απολαύσουν στη μεγάλη οθόνη τη ταινία «Oppenheimer», μια νέα παραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν, η οποία κάνει πρεμιέρα, την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα επικό τρίωρο δράμα για τον J. Robert Oppenheimer με τον Cillian Murphy να αναλαμβάνει τον ομώνυμο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα12.09.2018

Δεν θα ήταν υπερβολικό να αποκαλέσουμε τον J. Robert Oppenheimer μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας. Αποκαλούμενος ως «πατέρας της ατομικής βόμβας», ο Οπενχάιμερ είναι το κλασικό παράδειγμα ανθρώπου που αναγκάζεται να ζήσει μια ολόκληρη ζωή με τις συνέπειες των πράξεών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Έσκισαν» οι Arctic Monkeys στο Release Athens12.09.2018

Πολλά έχουν γραφτεί για τη λύπη και τις τύψεις του Αμερικανού φυσικού, αφού οι βομβαρδισμοί της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι αποκάλυψαν την καταστροφική φύση της δημιουργίας του. Μεγάλο μέρος αυτής της λύπης φαίνεται και στο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας, όπου ο ομώνυμος χαρακτήρας που υποδύεται ο Cillian Murphy ακούγεται να λέει: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα τέτοιο όπλο. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣινεμά κάτω από τα αστέρια: Τα κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου ανά την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b