MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα

Τέσσερις μόλις οι νέες ταινίες αλλά για μία από αυτές, όλους τους προηγούμενους μήνες οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές. Η «Barbie» των Γκέργουικ- Ρόμπι- Γκόσλινγκ επιτέλους βγαίνει στις αίθουσες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Barbie

Έχουμε περιέργεια για να δούμε την αντίδραση του κοινού απέναντι σε ένα διαφορετικό μπλοκμπάστερ που τολμά να αποκαταστήσει μια διαχρονική «αδικία». Η παρεξηγημένη «Barbie» έρχεται να μας επανασυστηθεί με ένα κράμα καυστικής κοινωνικής σάτιρας και φευγάτου μιούζικαλ, που περιγράφει άλλη μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η ρίζα του κακού

Το μυστήριο και το ψυχόδραμα δένουν άψογα στο κοινωνικό θρίλερ του Σεμπάστιαν Μαρνιέ «Η ρίζα του κακού» με την περιζήτητη τελευταία Λορ Καλαμί στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ζαν ντι Μπαρί

Η Μαϊουέν και ο Τζόνι Ντεπ συνθέτουν το ερωτικό δίδυμο του βασιλιά Λουδοβίκου 15ου και της εκλεκτής ερωμένης του Ζαν ντι Μπαρί στην ομότιτλη ταινία εποχής που σκηνοθέτησε η πρώτη και άνοιξε το φετινό φεστιβάλ των Κανών.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Άκου τη μαμά

Το θρίλερ «Άκου τη μαμά» του Σάμιουελ Μπόουντιν αφηγείται την ανατριχιαστική ιστορία ενός αγοριού που υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τους γονείς του.
Αίθουσες προβολής

Περιπέτεια

Η κλασική «Περιπέτεια» του Μικελάντζελο Αντονιόνι με την Μόνικα Βίτι είχε αποσπάσει το Μέγα Βραβείο της επιτροπής στο φεστιβάλ Καννών του 1960 και επανακυκλοφορεί σε λίγες επιλεγμένες αίθουσες.
Αίθουσες προβολής

Ξαναπαντρεύομαι τη γυναίκα μου

Άλλη μια κλασική κομεντί του παλιού Χόλιγουντ είναι το «Ξαναπαντρεύομαι τη γυναίκα μου» του Χάουαρντ Χοκς με σούπερ ερμηνευτικό δίδυμο τους Κάρι Γκραντ και Ρόζαλιντ Ράσελ.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b