MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο Τζέιμς Κάμερον μετά τον Τιτανικό θα σκηνοθετήσει σειρά με την τραγωδία του Titan – Ποιος ακούγεται για πρωταγωνιστής

Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό.

Monopoli Team

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης της θρυλικής ταινίας του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον, προορίζεται να σκηνοθετήσει μια δραματική σειρά με θέμα την καταστροφή του υποβρυχίου Titan, με πέντε νεκρούς, που συγκλόνισε τη διεθνή κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κατάρα του Τιτανικού «ζωντανεύει» ξανά – Η ιστορία της «Άτυχης Μούμιας»12.09.2018

Σύμφωνα με γνώστες της υπόθεσης μια πλατφόρμα streaming προσέγγισε τον καταξιωμένο σκηνοθέτη – ο οποίος έχει εξερευνήσει τον Τιτανικό με βαθυσκάφος 30 φορές – για να διηγηθεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την ιστορία των πέντε νεκρών επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο υποβρύχιο τον περασμένο μήνα.

Μια πηγή σχολίασε ότι «η καταστροφή του Titan αντιμετωπίζεται ήδη ως μια μεγάλη σειρά για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streamering στον κόσμο – και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του». «Είπε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνοια, που του φαίνεται φυσικό βήμα να το κάνει. Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤιτανικός: Fan στο TikTok εντοπίζει ξεκαρδιστική λεπτομέρεια στα ειδικά εφέ της ταινίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b