MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τιτανικός: Fan στο TikTok εντοπίζει ξεκαρδιστική λεπτομέρεια στα ειδικά εφέ της ταινίας

«Οι σύγχρονες τηλεοράσεις μας καταστρέφουν τις παλιές αγαπημένες μας ταινίες», σχολιάζει κάποιος βλέποντας τον Τιτανικό και καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί.

Monopoli Team

Όσες φορές και να δεις την ταινία που σάρωσε τα Όσκαρ, μάς κάνει ακόμα να αναρωτιόμαστε γιατί πνίγηκε ο Τζακ και που έγινε πάλι τραγικά επίκαιρη με τη συντριβή του υποβρυχίου, θα σε συγκινεί και θα σε κάνει να νιώθεις μία νοσταλγία.

Εκτός αν τη δεις σε μία πολύ καλή τηλεόραση, όπως είναι οι περισσότερες σήμερα, και το μάτι σου πέσει στα πολύ κακά CGI του 1997. Κι αν δεν το έχεις προσέξει εσύ, φρόντισε να το κάνει κάποιος στο TikTok, σε ένα βίντεο που έγινε viral. Πρόκειται για μία γενική σκηνή του πλοίου, λίγο πριν δούμε τον καπετάνιο να μιλά με κάποιον από το πλήρωμα. Η κάμερα δείχνει επιβάτες να βολτάρουν, αλλά όταν κάνει zoom, δεν είναι άνθρωποι αλλά σαν χαρακτήρες από τους Sims.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Paul McCartney ξεκαθαρίζει ότι το “νέο” τραγούδι των Beatles δεν είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης: “Είναι αληθινό”12.09.2018

Κάποιοι γέλασαν, άλλοι χλεύασαν αλλά στο τέλος της ημέρας, ξέρουμε ότι ήταν στη δεκαετία του ’90, και τότε ήταν μία ολοκαίνουρια τεχνολογία για τον κινηματογράφο. Και δεν υπήρχε περίπτωση να φανεί το λάθος στις αίθουσες ή στις τότε τηλεοράσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b