MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μια ιστορία βγαλμένη από την παράδοση έρχεται στον Alpha

Το «προξενιό της Ιουλίας» είναι μία σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στη Θεσσαλία στα τέλη του ’50. Κεντρικό στοιχείο της πλοκής, ένα προξενιό που που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά.

Monopoli Team

Στο νέο πρόγραμμα του Alpha έρχεται «το προξενιό της Ιουλίας», μια ιστορία βγαλμένη από την παράδοση. Το «προξενιό της Ιουλίας» είναι μία σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στη Θεσσαλία στα τέλη του ’50, και κεντρικό στοιχείο της πλοκής της ιστορίας μας είναι ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα, όπως συνέβαινε τις περισσότερες φορές.

Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει για ένα προξενιό που ήταν μονόδρομος για τις γυναίκες, εκείνα τα χρόνια. Οι γονείς αποφάσιζαν για τις ζωές τους χωρίς καν να ερωτηθούν οι ίδιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε ρόλοι της Jane Birkin που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο12.09.2018

Τα έθιμα και οι νόμοι της κοινωνίας απαιτούσαν η νύφη να δίνει προίκα στον γαμπρό και μάλιστα με την υπογραφή ενός συμφωνητικού, “φατούρα” λεγόταν, όπου κατέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα, από είδη ρουχισμού και οικιακά σκεύη μέχρι ακίνητη περιουσία.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b