MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Travel + Leisure: Τα τρία ελληνικά νησιά που μπήκαν στα 25 καλύτερα του κόσμου

Οι αναγνώστες του Travel + Leisure ψήφισαν τα 25 καλύτερα νησιά στον κόσμο για το 2023. Τρία ελληνικά νησιά καταφέραν να διακριθούν και να μπουν στη λίστα του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού.

Photo by Jeet Dhanoa on Unsplash
Photo by Jeet Dhanoa on Unsplash
Monopoli Team

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure δημοσίευσε τις λίστες του με τα καλύτερα της χρονιάς (World’s Best Awards), βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του. Περίπου 165.000 ταξιδιώτες συμμετείχαν στην έρευνα και ψήφισαν, μεταξύ άλλων, τα αγαπημένα τους νησιά στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη τους τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό και τη φιλοξενία των ντόπιων.

Η Ελλάδα έχει για ακόμη μία χρονιά δυναμική παρουσία στα συγκεκριμένα βραβεία. Τρία ελληνικά νησιά καταφέραν να διακριθούν και να μπουν στη λίστα με τα 25 καλύτερα του κόσμου (Best Islands in the World).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE BLUE: Μία πρωτοβουλία της COSMOTE για την προστασία των ελληνικών θαλασσών12.09.2018

Πάρος, Ρόδος και Σαντορίνη στα καλύτερα νησιά του κόσμου

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Travel + Leisure, η Πάρος είναι το 11ο καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2023. Το κυκλαδίτικο νησί κατάφερε να συγκεντρώσει 92,47 βαθμούς (με άριστα το 100). «Φωλιασμένη στην καρδιά των Κυκλάδων, η Πάρος προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό από γραφικά τοπία, ειδυλλιακές παραλίες, μαγευτικά χωριά και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά», αναφέρει το διάσημο περιοδικό για την Πάρο.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας: 5+1 λόγοι για να “πάρουμε τα βουνά”12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b