MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μάγισσα: To πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής του ANT1

Ο ΑΝΤ1 δημοσιέυσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς του, « Η Μάγισσα», με την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία.

«Η Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1
Monopoli Team

Ο ΑΝΤ1 αγκαλιάζει και φέτος τα δράματα εποχής. Η επιτυχημένη ομάδα πίσω απο τις «Άγριες Μέλισσες», Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης και Λευτέρης Χαρίτος, επιστρέφει με μία σειρά ιδίου βεληνεκούς, με τίτλο «Η Μάγισσα», την οποία θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο πρόγραμμα του καναλιού απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Προς το παρόν, ο ΑΝΤ1 δημοσίευσε το πρώτο trailer της σειράς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτα γυρίσματα της «Μάγισσας»: Όλα όσα μάθαμε για την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής του ANT112.09.2018

Όλα όσα θα δούμε στη «Μάγισσα»

Η σειρά διαδραματίζεται στην ιστορική περιοχή της  Μάνης, ενώ τοποθετείται χρονολογικά στον 17ο αιώνα και συγκεκριμένα μερικά χρόνια πριν την Ελληνική Επανάσταση, στο 1817. Δύο εχθρικές μεταξύ τους οικογένειες, αναγκάζονται για χάρη της επανάστασης να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έτσι κηρύττουν εκεχειρία, την οποία σφραγίζουν με τον δεσμό των παιδιών τους. Απόρροια του δεσμού αυτού, ένα μωρό. Ένα μωρό, του οποίου ο πρόωρος και άδικος θάνατος, θα αποτελέσει το σημείο αφετηρίας μιας πλοκής γεμάτης  μυστικά, βεντέτες, παράνομες αγάπες, υπερφυσικούς υπαινιγμούς και δραματικές ανατροπές.

Πρωταγωνίστρια είναι η Θεοφανώ, την οποία υποδύεται η Έλλη Τρίγγου, που παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του βρέφους, καθώς βλέπει σε όραμα την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται το άψυχο σώμα του. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της. Πρόκειται για τυχαίο σημάδι ή είναι, άραγε, Μάγισσα;

Τα ονόματα των πρωταγωνιστών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι των: Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Θέμις Μπαζάκα. 

Δείτε το πρώτο trailer της «Μάγισσας»:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b