MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Pink: Φαν πέταξε την τέφρα της μητέρας του στη σκηνή εν μέσω συναυλίας – Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Τη στιγμή που η Pink βρισκόταν στη σκηνή τραγουδώντας στο πλαίσιο του British Summer Time Festival στο Λονδίνο, συνέβη αυτό το πραγματικά απρόσμενο γεγονός: κάποιος από το κοινό πέταξε την τέφρα της μητέρας του μέσα σε σακουλάκι.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα, την ώρα που η Pink τραγουδούσε το “Just Like a Pill” στη συναυλία της στο Hyde Park, πρόσεξε πως κάποιος από το κοινό πέταξε πάνω στη σκηνή ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε κάτι που φαινόταν σαν σκόνη.

Πραγματικά έκπληκτη η τραγουδίστρια σταμάτησε να τραγουδά, γονάτισε και σήκωσε το σακουλάκι. Κρατώντας το από την άκρη, απευθύνθηκε στο άτομο αυτό από το κοινό και το ρώτησε: «Είναι η μαμά σου;». 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το άτομο που το είχε πετάξει φάνηκε να το επιβεβαιώνει. «Δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτό», είπε τότε η Pink, άφησε κάτω το σακουλάκι και συνέχισε να τραγουδάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Cher έγινε 77: Το επικό μήνυμα για τα γενέθλιά της που αποδεικνύει γιατί παραμένει είδωλο12.09.2018

Το συμβάν, φυσικά, καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να μην παραλείπουν να το σχολιάζουν. «Αυτό είναι τόσο λάθος από πολλές απόψεις…», σχολίασε κάποιος χρήστης στο Twitter. «Αυτό δεν είναι καν αστείο, είναι απλά παράξενο», έγραψε κάποιος άλλος.

Το περιστατικό αυτό αντιπροσωπεύει αυτό που πολλοί θεατές έχουν αναφέρει πως παρατηρείται συχνά τελευταία: το κοινό δεν έχει και την καλύτερη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των συναυλιών, αφού καταγράφονται συχνά περιστατικά αλόγιστης – μέχρι και επικίνδυνης – συμπεριφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η Bebe Rexha τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν κάποιος από το κοινό της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας φαν της Ava Max ανέβηκε στη σκηνή, σε εμφάνισή της στο Λος Άντζελες, και τη χαστούκισε με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί στο μάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirbnb: 7 σπίτια που μοιάζουν από άλλο πλανήτη12.09.2018

Οι ειδικοί εικάζουν ότι η κακή συμπεριφορά των θαυμαστών μπορεί να εξηγηθεί από έναν συνδυασμό κακών κοινωνικών δεξιοτήτων μετά την πανδημία, μέθης και ανάγκης να γίνουν viral στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Με πληροφορίες από NBC. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b