MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Dune – Part Two: Κυκλοφόρησε επικό δεύτερο trailer και υπόσχεται ακόμη περισσότερη δράση

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο trailer του “Dune:Part Two” που μας δίνει μία ακόμα γεύση από τον (αγνώριστο) Austin Butler, τον Christopher Walken, αλλά και τον ρόλο της Zendaya.

Monopoli Team

Το δεύτερο επίσημο trailer του “Dune: Part Two” μόλις κυκλοφόρησε.

Μέσα σε τρία λεπτά, το trailer παρουσιάζει μερικούς ακόμα νέους χαρακτήρες, που θα συμμετέχουν στο franchise του Denis Villeneuve.

Μάλιστα, το trailer μάς συστήνει για πρώτη φορά κανονικά τον (αγνώριστο για τις ανάγκες του ρόλου) Austin Butler στον ρόλο του τρομακτικού Feyd-Rautha Harkonnen, ανιψιού και διαδόχου του βαρόνου Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Feyd-Rautha να κατατροπώνει έναν αντίπαλο στη μάχη και στη συνέχεια να καταπιάνεται με τον πρωταγωνιστή Paul Atreides (τον οποίο φυσικά υποδύεται ο Timothée Chalamet) σε μία μάχη σώμα με σώμα.

Αγνώριστος ο Austin Butler για τις ανάγκες του Dune: Part Two

Αγνώριστος ο Austin Butler για τις ανάγκες του Dune: Part Two

Στο trailer βλέπουμε επίσης τον Christopher Walken ως Αυτοκράτορα Shaddam IV να απευθύνεται στον Paul – λέγοντας του ότι ο πατέρας του ήταν “ένας αδύναμος άνδρας” – αλλά και την κόρη του, πριγκίπισσα Irulan, την οποία ενσαρκώνει η Florence Pugh.

Ο Christopher Walken ως Αυτοκράτορας Shaddam IV

“Το Dune: Μέρος Δεύτερο θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides, όταν ενώνεται με την Chani και τους Fremen, όσο παράλληλα βρίσκεται στο μονοπάτι του πολέμου για να πάρει εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμέτωπος με την επιλογή ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και του κόσμου όπως τον ξέρουν, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομακτικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέψει” διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Νέοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο sequel είναι η Léa Seydoux ως Lady Margot, μία Bene Gesserit, η Souheila Yacoub ως μία πολεμίστρια των Fremen και ο Tim Blake Nelson.

Τους ρόλους τους θα αναλάβουν ξανά οι Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling και Stephen McKinley Henderson. It is preferable to sell to a house buyer because you can spend your time freshening up the property rather than searching for a buyer. They will manage everything from evaluation to closure, so you can rest easy. Visit https://www.ibuyers.app/montana/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Το “Dune: Part Two” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 3 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το δεύτερο trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Tom Cruise θέλει να δεις την «Barbie» και τον «Oppenheimer» στα σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b