MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Amber Heard επιστρέφει στον κινηματογράφο με μία ταινία “για την αγάπη”

Ένα χρόνο μετά από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp, η ηθοποιός επιστρέφει με μία νέα ταινία, με τίτλο “In the Fire”.

Η Amber Heard στην νέα της ταινία
Η Amber Heard στην νέα της ταινία
Monopoli Team

Πριν από λίγες ημέρες η ταινία “In The Fire” – η πρώτη ταινία με πρωταγωνίστρια την Amber Heard μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Johnny Depp – έκανε πρεμιέρα στο Taormina Film Festival της Σικελίας, με την ηθοποιό να δηλώνει ότι πρόκειται για μία ταινία “για την αγάπη”.

Ο Johnny Depp, που επίσης επέστρεψε στον κινηματογράφο με την ταινία Jeanne du Barry που έκανε πρεμιέρα στις φετινές Κάννες, είχε μηνύσει την Heard για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο της στην Washington Post που υπονοούσε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε όσο ήταν παντρεμένοι. Η Heard τότε είχε προβεί σε αντι-μήνυση λέγοντας ότι και εκείνος τη συκοφαντεί, εφόσον ισχυρίζεται ότι οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς.

Μετά από μία μεγάλη και δημόσια δίκη, οι ένορκοι είχαν αποφανθεί υπέρ του Depp, επιβραβεύοντας μάλιστα τον ηθοποιό με 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση. Το ποσό μειώθηκε σε 350 χιλιάδες δολάρια, ενώ στην αντι-μήνυσή της, το δικαστήριο επιβράβευσε την ηθοποιό σε 2 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Από τότε το πρώην ζευγάρι δεν είχε κάνει πολλά βήματα για να επιστρέψει στη βιομηχανία του κινηματογράφου, κάτι που φυσικά άλλαξε φέτος.

Στην νέα της ταινία, η Amber Heard υποδύεται μία “πρωτοπόρα ψυχίατρο που θέλει να βοηθήσει ένα απελπισμένο παιδί σε μία εποχή που η ψυχιατρική δεν είναι ακόμα επιστήμη που χαίρει σεβασμού” αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Μιλώντας μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η Heard δήλωσε: “Είναι μία πανέμορφη ταινία για την σχεδόν υπερφυσική δύναμη της αγάπης. Μιλά για τα σύνορα που μπορεί να περάσει η αγάπη και η δημιουργία της, αλλά και για την φοβερή δύναμη που έχει η αγάπη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραβάσεις στο ΚΠΙΣΝ: Λίγος ονειρικός Σαίξπηρ ακόμα12.09.2018

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας: “Τοποθετημένη στο 1899, η ταινία ακολουθεί μία Αμερικανίδα ψυχίατρο, καθώς φτάνει σε μία πλούσια φάρμα στην Κολόμπια, όταν την καλούν να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού, μετά από κατηγορίες ότι το παιδί είναι ο διάβολος. Καθώς η γυναίκα προσπαθεί να αναλύσει το παιδί, τα “διαβολικά” γεγονότα γίνονται όλο και περισσότερα, η “θεραπεία” της γίνεται ένας αγώνας για να σώσει το μικρό παιδί από τους κατοίκους και τον εαυτό του”.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες. Πάντως λέγεται ότι η Amber Heard θα εμφανιστεί στο σίκουελ του Aquaman, με τίτλο “Aquaman and the Lost Kingdom”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάρτιν Σκορσέζε: 10 ταινίες του σκηνοθέτη που τελικά δεν έγιναν ποτέ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b