MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (26-30/06) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Στον αστερισμό του Γουές Άντερσον12.09.2018

Τηλεόραση

“San Andreas” του Brad Peyton: STAR στις 21.00, Δευτέρα 26/06

Δραματική περιπέτεια του 2015 που εστιάζει στη ζωή ενός διασώστη επικίνδυνων αποστολών (Dwayne Johnson) που έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας σεισμικής δόνησης. Όταν ένας ισχυρός σεισμός πλήττει την Καλιφόρνια και συντρίβονται γέφυρες και κτήρια, πρέπει να επιστρέψει στη δράση για να σώσει τους δικούς του, αφού η πρώην σύζυγος και η κόρη τους έχουν αποκλειστεί. Κατά την προσπάθεια του, συνειδητοποιεί ότι μια μεγαλύτερη καταστροφή επέρχεται του σεισμού.

“Μετά την καταστροφή” του James Kent: ALPHA στις 00.15, Δευτέρα 26/06

Δραματική ρομαντική ταινία του 2019 που διαδραματίζεται στο πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η πλοκή εστιάζει στη Ρέιτσελ Μόργκαν (Keira Knightley), μια Βρετανίδα που μετακομίζει στο Χάμπουργκ της Γερμανίας με τον σύζυγό της, που αναλαμβάνει καθήκοντα κατοχικού αξιωματούχου. Όταν φτάνει, ανακαλύπτει ότι θα μοιραστεί την κατοικία της με τους προηγούμενους Γερμανούς ιδιοκτήτες, τον Στέφαν και την κόρη του, Φρίντα. Δημιουργείται μια περίπλοκη δυναμική συναισθημάτων και προκαταλήψεων ανάμεσα στην Ρέιτσελ και τον Στέφαν, σε ένα περιβάλλον όπου οι συνέπειες του πολέμου κατακλύζουν τα πάντα γύρω τους.

“Luckless In Love” του John Bradshaw: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Τρίτη 27/06

Μια ρομαντική κομεντί που κυκλοφόρησε φέτος κάνει την πρεμιέρα της στην Cosmote TV αυτή την εβδομάδα. Ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής blogger που πιστεύει ότι η ερωτική της ζωή είναι καταραμένη. Μετά από ένα αποτυχημένο ραντεβού, γράφει ένα σχετικό άρθρο που κάνει πάταγο και κερδίζει μια δική της στήλη εκεί που εργάζεται. Για να συνεχίσει όμως να έχει υλικό, πρέπει να συνεχίσει να βγαίνει ραντεβού με τον άντρα που απέρριψε.

“Αψηφώντας τον θάνατο” της Gillian Armstrong: OPEN στις 21.00, Τρίτη 27/06

Δραματική ρομαντική ταινία εποχής του 2007 με την Catherine Zeta-Jones και τον Guy Pearce. Εστιάζει στη ζωή του θρυλικού μάγου και απατεώνα Χάρι Χούντινι το 1926 και τις σχέσεις που αναπτύσσει με δύο γυναίκες. Kατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Εδιμβούργο, ο μάγος συναντά τη Μαίρη, μια γοητευτική γυναίκα που ζει με την κόρη της και κάνει το δικό της σόου. Η επικίνδυνη Μαίρη παριστάνει το μέντιουμ, και όταν ο Χουντίνι ανακοινώνει έναν διαγωνισμό για όποιον καταφέρει να διαβάσει το μυαλό του, τον προσεγγίζει για να πάρει το χρηματικό έπαθλο. Όταν κερδίσει την εμπιστοσύνη του, θα αρχίσει να αμφιβάλει για τους στόχους της.

“Killer Elite” του Gary McKendry: STAR στις 21.00, Τετάρτη 28/06

Αστυνομικό θρίλερ δράσης του 2011 με τους Jason Statham και Robert De Niro. Όταν ο καλύτερος φίλος και μέντορας του, Hunter, απάγεται από μια οργάνωση, ο Danny, ένας πληρωμένος δολοφόνος, αναγκάζεται να αναλάβει την αποστολή για να σώσει τη ζωή του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διάσωσης, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάτι περισσότερο πίσω από αυτή την υπόθεση. Ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό, γίνεται στόχος ενός θανατηφόρου ομίλου εκτελεστών και η κατάσταση φαίνεται να αφορά και υψηλά πολιτικά κλιμάκια.

“Η Ευνοούμενη” του Γιώργου Λάνθιμου: ALPHA στις 00.15, Τετάρτη 28/06

Δραματική κωμωδία εποχής του 2018 που εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Εστιάζει στην πολιτική ισχύ και τις εντάσεις που αναπτύσσονται γύρω από την βασίλισσα Άννα (Olivia Colman) και τις δύο γυναίκες που ανταγωνίζονται για την εύνοια της. Όταν καταφτάσει στην αυλή του παλατιού  μια νεαρή υπηρέτρια, η Άμπιγκεϊλ (Emma Stone), θα προσπαθήσει να κερδίσει την εύνοια της φιλάσθενης βασίλισσας και οι ισορροπίες θα ανατραπούν πλήρως.

“Ο Φύλακας Άγγελος έπεσε” του Ric Roman Waugh: STAR στις 21.00, Πέμπτη 29/06

Θρίλερ δράσης του 2019  που ακολουθεί έναν πρώην ανθυπολοχαγό του στρατού, τον Μάικ Μπάνινγκ (Gerard Butler), που κατηγορείται για τη δολοφονία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς σχεδιάζει την απόδραση του, ο Μάικ αναζητά τους πραγματικούς υπεύθυνους για να αποκαλύψει την αλήθεια και να σταματήσει την επερχόμενη απειλή. Η ταινία είναι γεμάτη δράση, ανατροπές και ένταση καθώς ο Μάικ προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και να προστατεύσει τη χώρα από μια καταστροφική συνωμοσία.

“Το Τελεσίγραφο Του Μπορν ” του Paul Greengrass: STAR στις 23.45, Παρασκευή 23/06

Θρίλερ δράσης του 2007 που αποτελεί το τρίτο και καλύτερο μέρος της σειράς Bourne. Ο Jason Bourne (Matt Damon), ένας πρώην πράκτορας της CIA, συνεχίζει την αναζήτηση της ταυτότητάς του και το πως κατέληξε ως εκτελεστής. Καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια, ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που ταράζει την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ και θέτει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBerlin: Πρώτο teaser trailer του Netflix για τη σειρά prequel του La Casa De Papel12.09.2018

Πλατφόρμες

“Eldorado: Όλα όσα μισούσαν οι Ναζί” του Benjamin Cantu: Πρεμιέρα Τετάρτη 28/06 στο NETFLIX

Ιστορικό ντοκιμαντέρ Γερμανικής παραγωγής που κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη στο Netflix. Στη δεκαετία του ΄20 στο Βερολίνο, το Ελντοράντο αποτελεί θρύλο – ένα παρακμιακό και ηδονιστικό νυχτερινό κλαμπ στο οποίο ομοφυλόφιλα και τρανς άτομα χορεύουν μαζί με πλούσιους και ισχυρούς. Σε αυτό το φόντο συναντιούνται οι ήρωες αυτής της εξαιρετικής ιστορίας, οι οποίοι αποτελούν μέρος του πρώτου κινήματος LGBT στην ιστορία. Αυτή η ταινία απεικονίζει για πρώτη φορά πώς η αναδυόμενη ταυτότητά τους ήταν συνυφασμένη με τη διεστραμμένη σχέση των Ναζί με την ομοφυλοφιλία στις δικές τους τάξεις. Συνδυάζει βιογραφικές ιστορίες, αρχειακό υλικό και φωνές φημισμένων ιστορικών, της τελευταίας γενιάς μαρτύρων και μελών της οικογένειας με ακριβείς, υπερσύγχρονες αναπαραστάσεις.

“Ιδιωτική Έρημος” του Aly Muritiba στο CINOBO

Δραματική ρομαντική ταινία που ήταν η πρόταση της Βραζιλίας για τα Όσκαρ 2022. Ο σαραντάχρονος Ντάνιελ βρίσκεται σε αναστολή από την αστυνομία για όσο διάστημα εκπονείται εσωτερική έρευνα για άσκηση παράνομης βίας. Όταν η Σάρα, η διαδικτυακή του ερωτική σύντροφος, σταματά να απαντάει στα μηνύματα του, αποφασίζει να την αναζητήσει, κάτι που θα αποδειχθεί μάταιο. Κυκλοφορεί με την φωτογραφία της Σάρα στο χέρι, όμως κανείς δεν δείχνει να αναγνωρίζει τη γυναίκα. Μέχρι που ένας άντρας εμφανίζεται και δηλώνει πως θα τον φέρει σε επαφή μαζί της, υπό πολύ συγκεκριμένους όρους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b