MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023: Οι συναυλίες και οι παραστάσεις του φετινού προγράμματος

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 ανοίγει την αυλαία του την Τετάρτη 28 Ιουνίου και έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου παρουσιάζει ένα πλούσιο προγραμμα με συναυλίες γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών.

Monopoli Team

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Προέδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας προσκαλούν τους Μαρουσιώτες και φίλους των Τεχνών και του Πολιτισμού στην έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 την Τετάρτη, 28 Ιουνίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), αλλά και σε όλες τις παραστάσεις έως την Παρασκευή, 14 Ιουλίου, καταξιωμένων καλλιτεχνών και δημιουργών.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Τετάρτη 28 Ιουνίου | 21:00 – Γιάννης Κότσιρας


Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου. Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Παρασκευή 30 Ιουνίου | 21:00 – Μελίνα Ασλανίδου


«Απλά…μαζί» Καλοκαίρι 2023
Η Μελίνα Ασλανίδου με την μπάντα της έχουν να πουν πολλά και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις στον κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί, αποδεικνύοντας ότι οι παρέες όταν είναι αληθινές κάνουν την διαφορά ακόμα και όταν είναι «απλά…μαζί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnouar Brahem: Η μουσική είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος ελευθερίας12.09.2018

Δευτέρα 03 Ιουλίου| 21:00 – Νίκος Πορτοκάλογλου-Ρένα Μόρφη


Η Συναυλία θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.

Τετάρτη 05 Ιουλίου | 21:0 – Καίτη Γαρμπή


“Φωτιά  & Νερό”, Καλοκαίρι 2023. Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς και ο Ηλίας Παλιουδάκης. 3 καλλιτέχνες ο καθένας με το δικό του ήχο παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει και θα σας μείνει αξέχαστο. Και φέτος η Καίτη Γαρμπή ασφαλώς και μπορεί να μας χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι.

Παρασκευή 07 Ιουλίου | 21:00 – Δέσποινα Βανδή


Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Τεχνόπολη: 10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Δευτέρα 10 Ιουλίου | 21:00 Θεατρική παράσταση / Stand–up comedy «Σύμφωνο Επιβίωσης» με τους Αντώνη Κρόμπα & Λευτέρη Ελευθερίου


Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν «Σύμφωνο Επιβίωσης» και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο. Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γης τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται. Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δεις γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου….θα τους βρεις.

Τρίτη 11 Ιουλίου | 21:00 – Σοφία Βόσσου, Γιώργος Υδραίος, Σοφία Μιχαηλίδη και Δημήτρης Σαββαΐδης


“Καλοκαιρινές Διαδρομές με τα τραγούδια μας” Τραγουδώντας τον έρωτα και την αγάπη σε μια μουσική παράσταση σε στίχους και μουσική των μεγαλύτερων ποιητών και συνθέτων θα ταξιδέψουμε πάνω από όλη την Ελλάδα, τα βουνά της και τα νησιά της με τέσσερις πολύ ποιοτικούς τραγουδιστές, την καταπληκτική και γνωστή Σοφία Βόσσου, τον βυζαντινό Γιώργο Υδραίο, έναν τραγουδιστή σεμνό με πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους συνθέτες και τραγουδιστές, τη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια και όχι μόνο, με τη μελωδική και ευαίσθητη φωνή της Σοφία Μιχαηλίδη και τον ξεχωριστό τραγουδιστή Δημήτρη Σαββαΐδη με το μπουζούκι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Robbie Williams + 5 λόγοι για να μη χάσεις την 1η ημέρα του Rockwave12.09.2018

Τετάρτη 12 Ιουλίου | 21:00 – Ευανθία Ρεμπούτσικα


Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος έχει γνωστός στο κοινό με το τραγούδι “Όνειρο απατηλό”. Η διεθνής και πολυβραβευμένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, μέσα από τους προσωπικούς της δίσκους και τις κινηματογραφικές και θεατρικές της – και όχι μόνο – συνθέσεις, μας ξυπνά συναισθήματα συγκίνησης, νοσταλγίας και χαράς με τη μοναδική σκηνική παρουσία της παρέα με το μαγικό βιολί της και μας προσκαλεί σ’ ένα ατμοσφαιρικό και πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

Πέμπτη 13 Ιουλίου | 21:00 Θεατρική παράσταση: «Shakesbeeries» με τον Γιώργο Μακρή

Συμμετέχουν: Σταυρούλα Καλαϊτζή & Νάνσυ Πλέσσα, Guest Star: Μάρκος Λεζές


Μια θεατρική κωμωδία που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2023 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη, κλασική και παράλληλα σύγχρονη με το πιο επίκαιρο κείμενο και το πιο σημαντικό με τη συμμετοχή του ίδιου του κοινού. Ένα έργο, επίκαιρο, ευρηματικό και με πολύ γέλιο. Μια κωμωδία για όλα και όλους. Η Κωμωδία που από τις πρώτες  παραστάσεις της, αγαπήθηκε από το κοινό.

Παρασκευή 14 Ιουλίου | 21:00 – Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει Μίμη Πλέσσα

Μαζί του η Ελένη Πέτα. Συμμετέχει η Δήμητρα Σταθοπούλου

Με τη συνοδεία της εξαιρετικής «Ορχήστρας Μίμης Πλέσσας» και με τις σημαντικές ερμηνεύτριες Ελένη Πέτα και Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου μας δημιουργού. Από τις ερωτικές μπαλάντες «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι» και τα κινηματογραφικά τραγούδια «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Άνοιξε πέτρα», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Καμαρούλα μια σταλιά» μέχρι τα στιβαρά ζεϊμπέκικα «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Του αγοριού απέναντι» και τα τραγούδια ύμνους όπως το «Άγαλμα», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» θα ζήσουμε όλοι μία βραδιά που δεν θα θέλουμε να τελειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer Music Festival 2023 – Day 1: Steve Angello, Lost Frequencies και Korolova στην Πλατεία Νερού12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απο Τετάρτη 28 Ιουνίου έως Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, Αίθριο Θέατρο,  Λεωφ. Κηφισίας 219

Για όλες τις εκδηλώσεις: Ώρα Έναρξης: 21:00, Ώρα Προσέλευσης: 20:00

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα εξής: Θεατρική παράσταση «Shakesbeeries» και “Καλοκαιρινές Διαδρομές με τα τραγούδια μας”

Προπώληση Εισιτηρίων:

  • Ηλεκτρονικά – Ticketmaster: 210 8938111
  • Θέατρο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Ισόγειο), Τηλ.: 213 2038059
    Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 & 16:00-20:00
  • Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Ισόγειο), Τηλ.: 210 8056314
    Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
  • Αίθριο Θέατρο: Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της εκάστοτε
    εκδήλωσης και στα ταμεία του Θεάτρου από τις 19:00, εφόσον
    υπάρχει διαθεσιμότητα.
  • My Daily Spot, Κατάστημα Συντάγματος (Μητροπόλεως 25), 08:00-23:30
  • My Daily Spot, Κατάστημα Κολωνακίου (Τσακάλωφ 14), 09:00-17:00
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b