MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Robbie Williams + 5 λόγοι για να μη χάσεις την 1η ημέρα του Rockwave

Η επιστροφή του Robbie Williams είναι αρκετή για να βρεθούμε και φέτος στο Terra Vibe. Υπάρχουν όμως μερικοί ακόμη λόγοι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το σπουδαίο αυτό συναυλιακό γεγονός και τους μοιραζόμαστε μαζί σας.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 25.06.2023

Το Σάββατο 1 Ιουλίου φτάνει η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Η στιγμή που θα εκπληρωθεί μία υπόσχεση 8 ετών από τον Robbie Williams, που μετά από την τελευταία εμφάνισή του στην Ελλάδα το 2015, επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα για να μας χαρίσει άλλο ένα από τα αξεπέραστα live του, που δικαίως τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους μεγαλύτερους performers στον κόσμο.

Εννοείται ότι η επιστροφή του Robbie Williams είναι αρκετή για να βρεθούμε (και φέτος) στο Terra Vibe. Υπάρχουν όμως μερικοί ακόμη λόγοι που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το σπουδαίο αυτό συναυλιακό γεγονός. Μη ρωτάτε “γιατί;” θα τους μοιραστούμε αμέσως μαζί σας!

Γιατί… Robbie Williams

Από μέλος των Take That στο απόλυτο bad boy, από pop icon των 90s πλέον παγκόσμιος, διαχρονικός rock star, ο Robbie έχει περάσει από κάθε στάδιο – και σε κάθε ένα ήμασταν κι εμείς εκεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Έλληνες fans που έζησαν το φαντασμαγορικό show του 2015 έχουν “κρατήσει” από τότε την υπόσχεση του ότι θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία που αποτελεί μία συναυλία του Robbie.

“Το καλύτερο live από pop artist που έχουμε δει ποτέ στην Αθήνα” έγραφε το 2015 η Στέλλα Χαραμή στο Monopoli.gr και όποιος ήταν εκεί το αξέχαστο εκείνο βράδυ στο Terra Vibe μπορεί να επιβεβαιώσει τα λόγια της.

Σήμερα, οχτώ χρόνια αργότερα, η βραδιά αυτή πρόκειται (επιτέλους!) να επαναληφθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου – ξανά στη Μαλακάσα. Αυτή τη φορά ο Robbie έρχεται σε μία περίοδο που δηλώνει “χωρίς ντροπή” ότι θέλει ακόμα να θεωρείται “ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου”. Και αυτό κάνει με την θριαμβευτική επιστροφή του στις live συναυλίες.

Πριν από λίγες ημέρες “έκλεισε” το κατάμεστο φεστιβάλ του Isle of Wright, όπου 55 χιλιάδες κόσμου τον αποθέωσαν, επιβεβαιώνοντας ότι ο θρόνος του ως ο καλύτερος performer που έχουμε ποτέ γνωρίσει είναι ακλόνητος. Σαν να μην έχει περάσει μία μέρα, τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, διασκεύασε αγαπημένα του κομμάτια, αυτοσαρκάστηκε και εννοείται δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει σε μία τυχερή fan από το κοινό – να γιατί πρέπει να πηγαίνεις από νωρίς στις συναυλίες του Robbie…

Από το 1997, που μας τραγούδησε για πρώτη φορά “Let me Entertain You”, δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μας διασκεδάζει. Γι’ αυτό και ανυπομονούμε για τα όσα μας επιφυλάσσει σε λίγες ημέρες στη Μαλακάσα.

Γιατί έρχεται και ο Mika – για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο MIKA είναι τόσο αγαπητός εδώ που πραγματικά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στη χώρα μας για κάποια συναυλία. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σε λίγες ημέρες, όμως, καθώς το Σάββατο 1 Ιουλίου θα ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe για να γνωρίσει για πρώτη φορά τους Έλληνες fans του.

Εννοείται ανυπομονούμε να ακούσουμε επιτέλους live το “Relax”, το “Grace Kelly”, το “Happy Ending”, το “Popular Song” και όλες τις τεράστιες επιτυχίες του, όπως τα πιο πρόσφατα “Bolero” και “Yo-Yo”. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και εκείνος στο Isle of Wright, όπου ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό με την ενέργεια του και φυσικά με τα κομμάτια του.

Για να ακούσουμε live το Hold Back the River

… και όλα τα τραγούδια του James Bay που έχουμε αγαπήσει. Ναι, ο Βρετανός καλλιτέχνης που έχει βραβευτεί ως ο «Καλύτερος Βρετανός Σόλο Καλλιτέχνης», με το «Καλύτερο Ροκ Άλμπουμ» και το «Καλύτερο Ροκ τραγούδι», ο άνθρωπος που πριν από οχτώ χρόνια μάς συστήθηκε με το αξεπέραστο “Hold Back the River” έρχεται στην χώρα μας στην καλύτερη φάση του: ένα χρόνο αφού έχει κυκλοφορήσει τον τρίτο, πολύ δυνατό δίσκο του “Leap”.

Για να ανακαλύψουμε τον μελωδικό κόσμο του Jonathan Jeremiah

Ο Jonathan Jeremiah, ο Solitary Man της καρδιάς μας, θα έρθει επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μας ταξιδέψει στον μελωδικό και τόσο μαγικό κόσμο της μουσικής του.

Εμείς εννοείται ότι ανυπομονούμε να ακούσουμε το “Happiness” και τα κομμάτια από τον πέμπτο του δίσκο, “Horsepower For The Streets”, που κατέκτησε τα ευρωπαϊκά αλλά και ελληνικά ραδιόφωνα και έγινε η αφορμή για να τον γνωρίσουμε. Αν δεν τον έχετε γνωρίσει ακόμα, τότε το live του Σαββάτου είναι η ιδανική ευκαιρία!

Γιατί το καλοκαίρι δεν ξεκινά αν δεν ξεκινήσει το Rockwave

Μετά από τόσα χρόνια, τόσες αναμνήσεις, τόσες συναυλίες, δεν γίνεται να μην έχεις συνδέσει τα καλοκαίρια σου με την έναρξη του Rockwave, του φεστιβάλ που έκανε την Μαλακάσα τον απόλυτο… καλοκαιρινό προορισμό χάρη στα κάθε-χρονο-εκρηκτικά line up που φέρνει στη χώρα μας.

Πέρσι, οι Social Distortion σηματοδότησαν την επίσημη επιστροφή του φεστιβάλ στο Terra Vibe με μία “συναυλία – όνειρο”, και φυσικά περιμέναμε με ανυπομονησία την ακόμα πιο δυνατή χρονιά που επιφύλασσε το φεστιβάλ για φέτος. Μετά τους Robbie Williams, Mika, James Bay, Jonathan Jeremiah, ακολουθούν δύο θρυλικά συγκροτήματα, οι Deep Purple και Saxon, την Παρασκευή 7 Ιουλίου σε ένα line-up που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Asking for Alexandria, As I Lay Dying, Rock n Roll Children, ενώ την τρίτη ημέρα του Rockwave, Σάββατο 8 Ιουλίου, θα δούμε τους μοναδικούς Black Keys με τους Puscifer, τον Vile Valo των HIM (πλέον γνωστό ως VV). Το φεστιβάλ θα ρίξει αυλαία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ονόματα-γίγαντες της εγχώριας rock σκηνής και φυσικά μιλάμε για τους Villagers of Ioannina City και 1000 mods, που θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe την Κυριακή 9 Ιουλίου με τους Mother of Millions, Sadhus, Project Renegade, Soundtruck και Ganzi Gun.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 15:00

Terra Vibe, Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας 37ο ΧΛΜ, Ωρωπού, 190 11 Μαλακάσα
Σημεία Προπώλησης:Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876 Σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)
Τιμή εισιτηρίου: Φάση 2: 55 ευρώ, Φάση 3: 60,50 ευρώ, Φάση 4: 66 ευρώ, Golden Standing 99 ευρώ, VIP (A & B) 99 ευρώ

Link για Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-festival-2023/

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b