MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mission Impossible 7: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρώμη με ενθουσιώδεις αντιδράσεις

Το «Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One» του Tom Cruise έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρώμη συγκεντρώνοντας τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις κοινού και δημοσιογράφων.

Φωτογραφία: Paramount
Monopoli Team

Ο Tom Cruise επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες με το επόμενο κεφάλαιο των «Επικίνδυνων Αποστολών» και οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία, μετά την Παγκόσμια Πρεμιέρα στη Ρώμη, είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωταγωνιστής έκανε την εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί μαζί με το υπόλοιπο λαμπερό καστ της ταινίας και τον σκηνοθέτη-συν-σεναριογράφο Christopher McQuarrie. Αν και η έναρξη της εκδήλωσης καθυστέρησε για πάνω από 90 λεπτά, καθώς πραγματοποιήθηκε συνάντηση της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στον Cruise και την Πρωθυπουργό της Ιταλίας Giorgia Meloni, προκαλώντας στο ανυπόμονο κοινό έναν κάποιο εκνευρισμό.

Οι επευφημίες του κοινού

Ωστόσο, όλα ξεχάστηκαν αρκετά γρήγορα, ιδιαίτερα όταν εντυπωσιακές εικόνες της «Αιώνιας Πόλης» και τα συναρπαστικά stunts για τα οποία είναι διάσημος ο πρωταγωνιστής της ταινίας κατέκλισαν τη μεγάλη οθόνη, προκαλώντας τις δυνατές επευφημίες και τα χειροκροτήματα των θεατών καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής. Αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Η πλοκή του «Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One» ακολουθεί τα γεγονότα της «Πτώσης» όπου ο Ethan Hun και οι μυστικοί πράκτορες του έσωσαν τον κόσμο από μια πυρηνική αποκάλυψη και μια σειρά από προδοτικές ενέργειες. Το φιλμ του 2018 αποδείχθηκε η μεγαλύτερη έως σήμερα εισπρακτική επιτυχία για το δημοφιλές franchise, με 800 εκ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας υπέγραψε ο Christopher McQuarrie, ο οποίος συνεργάστηκε, επιπλέον, στη συγγραφή του σεναρίου με τον Erik Jendresen. Στο καστ συμμετέχουν οι Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Henry Czerny.

Τα σχόλια των δημοσιογράφων

Οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν στην Ιταλία για την πρεμιέρα κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ενθουσιώδη σχόλια. Ο Perri Nemiroff του Collider το περιέγραψε ως «μια ακόμη τεράστια επιτυχία του franchise», εξυμνώντας, παράλληλα, την ηθοποιό Hayley Atwell για την ερμηνεία της. Ενώ ο Mike Ryan του Uproxx έκανε λόγο για μια «φιλόδοξη εξερεύνηση και στοχασμό πάνω στην ΑΙ και το επικίνδυνο μονοπάτι που μάλλον βαδίζουμε».

Η Kate Erbland του IndieWire σχολίασε πως η ταινία καταφέρνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλο Α’ μέρος που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη να δείχνει ολοκληρωμένο από μόνο του ενώ ταυτόχρονα να προετοιμάζει το έδαφος για το Β’ μέρος. Με τη σειρά του ο Joseph Deckelmeier του Screenrant εγκωμίασε τη Hayley Atwell για την ικανότητα της να «κλέβει» την προσοχή σε κάθε σκηνή, ενώ, παράλληλα, εξομολογήθηκε πως η δράση του προκαλούσε ταχυπαλμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ2ο Evia Film Project: 10 λόγοι για να πάτε στη Βόρεια Εύβοια12.09.2018

Τέλος, ο Erik Davis του Fandango έγραψε πως πέρασε υπέροχα παρακολουθώντας το «Mission: Impossible», περιγράφοντας το ως «μια άψογα φτιαγμένη ταινία δράσης, άκρως ψυχαγωγική. Κάθε σκηνή δράσης είναι μακρά, γεμάτη ένταση. Η ιστορία μεγάλη και αχανής. Ωστόσο αμφότερα σε αφήνουν να ανυπομονείς για το τι θα επακολουθήσει».

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b