MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νέο «διαστημικό» σπίτι στο Ψυχικό – Κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και όλα λειτουργούν ηλεκτρονικά

Σε μια εντυπωσιακή φουτουριστική πολυκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό μετακομίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με όλη την οικογένειά του.

Monopoli Team

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και μερικές εβδομάδες, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Greek Freak» όπως φαίνεται συνδυάζει διακοπές και επενδύσεις, αφού μία από τις τελευταίες του κινήσεις είναι η αγορά ενός φουτουριστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, σε ένα οικόπεδο 1.500 τ.μ.

Η κατασκευή του εντυπωσιακού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες και ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον σε διαδικασία μετακόμισης. Πρόκειται για συγκρότημα, η αξία της οποία εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 1/8 των χρημάτων που υπολογίζεται ότι έβγαλε την περασμένη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦόνισσα: Κυκλοφόρησαν τα επίσημα teaser trailer και poster της πολυαναμενόμενης ταινίας βασισμένης στο έργο του Παπαδιαμάντη12.09.2018

Στο κτήριο, στο οποίο τα πάντα λειτουργούν ηλεκτρονικά, δεν θα στεγαστεί μόνο ο Γιάννης και η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά τους, αλλά όλη η οικογένεια, η μητέρα του Βερόνικα και τα αδέλφια του.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣε δημοπρασία το τελευταίο πορτρέτο του Gustav Klimt – Αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκ. δολάρια στον οίκο Sotheby’s12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b