MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το μήνυμα του Robbie Williams στο ελληνικό κοινό λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή στο Rockwave 2023 (video)

Ο Robbie Williams επιστρέφει στο Rockwave Festival για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει και μας στέλνει ένα μήνυμα – υπόσχεση για μια super ‘Rockwave’ βραδιά!

Monopoli Team

O Robbie Williams κρατά την υπόσχεση που έδωσε στους φανατικούς φίλους του που τον αποθέωσαν σε μια θρυλική βραδιά στο Rockwave Festival του 2015.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο Robbie Williams επιστρέφει στο Rockwave Festival για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει!

… και μας στέλνει ένα μήνυμα – υπόσχεση για μια super ‘Rockwave’ βραδιά!

«Γεια σου, Αθήνα, Ελλάδα. Είμαι ο Ρόμπι Γουίλιαμς και είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Αθήνα την 1η Ιουλίου για να ταρακουνήσω τη σκηνή του Rockwave Festival» λέει ο Βρετανός performer, δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο live του στο Terra Vibe.

Το Rockwave επιστρέφει

O Ιούλιος σηματοδοτεί την καταιγιστική επιστροφή του Rockwave Festival.  Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας 1 – 7- 8 – 9 Ιουλίου επιστρέφει. Τέσσερεις ημέρες γεμάτες μουσική, χορό, χρώματα και αστείρευτη ενέργεια για ένα ακόμη αξέχαστο Rockwave .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRobbie Williams: Έρχεται το καλοκαίρι στο Rockwave12.09.2018

1 Ιουλίου – Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams

O Robbie Williams κρατά την υπόσχεση που έδωσε στους φανατικούς φίλους του που τον αποθέωσαν σε μια θρυλική βραδιά στο Rockwave Festival του 2015. Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο Robbie Williams  επιστρέφει στο Rockwave Festival για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει.

Την ίδια μέρα το Rockwave υποδέχεται τους James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah και Leon of Athens.

7 Ιουλίου

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου το Rockwave υποδέχεται στη σκηνή του τους Deep Purple, Saxon, Asking Alexandria, As I Lay Dying, Rock ‘n’ Roll Children, Bokassa και Lazy Man’s Load.

8 Ιουλίου

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στη σκηνή του Rockwave ανεβαίνουν οι The Black Keys, Puscifer, VV, Kishi Bashi, Spektrvm και Frenzee. 

9 Ιουλίου

Την τελευταία μέρα, Κυριακή 9 Ιουλίου το Rockwave κλείνει με μια μεγάλη συναυλία των Villagers Of Ioannina City – 1000mods, Mother of Millions, Sadhus, Project Renegade, Soundtruck και Ganzi Gun.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία: Terra Vibe Park

Πληροφορίες: Ωρωπός 190 11, Τηλέφωνο: 21 0364 3468

Τιμές Εισιτηρίων: 55-99€

Ημερομηνίες και ώρες: 1,7,8 και 9 Ιουλίου από τις 15.00

Προπώληση εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο viva.gr, Τηλεφωνικά στο 11876 και σε όλο το δίκτυο της Public

Link για Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/rockwave-festival-2023/

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b