MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα Public αγκαλιάζουν και φέτος τη διαφορετικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Και μάς προσκαλούν να φωτογραφηθούμε μπροστά από έναν φαντασμαγορικό τοίχο από τουβλάκια LEGO στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Monopoli Team

Και αυτόν τον Ιούνιο, μήνα αφιερωμένο στη στήριξη της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας, η διαφορετικότητα και η αγάπη έχουν την τιμητική τους στα Public. Με αφορμή το φετινό Pride, η πρόσοψη του καταστήματος Public Συντάγματος φωτίζεται και φέτος στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς τα Public υπογραμμίζουν το ρόλο τους ως υπερήφανοι πρεσβευτές της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών για όλους. Όνειρό τους, όπως εκφράζεται με το μήνυμα “We Celebrate Uniqueness”, είναι ένας κόσμος απαλλαγμένος από διακρίσεις με βάση το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ένας κόσμος που αγκαλιάζει και γιορτάζει τη μοναδικότητα όλων, με κάθε ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Pride 2023: Στην πλατεία Κοτζιά φέτος η κεντρική εκδήλωση12.09.2018

Μέχρι τις 10 Ιουνίου, τα Public και η LEGO μάς προσκαλούν να επισκεφτούμε το κατάστημα Public Συντάγματος για ένα ακόμη λόγο που συνδέεται με το Pride: Πρόκειται για τον φαντασμαγορικό τοίχο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο δημιούργησε η “Breeks”, η ελληνική κοινότητα ενηλίκων φίλων LEGO, σε συνεργασία με το LEGO Market Office Ελλάδας. H κατασκευή χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρωθεί και αποτελείται από 25.000 τουβλάκια LEGO!

Κατά το ίδιο διάστημα, όσοι επισκέπτες βρεθούν στο κατάστημα Συντάγματος, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους καρδιά χρησιμοποιώντας τουβλάκια LEGO με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να λάβουν μέρος σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για να διεκδικήσουν ένα από τα συνολικά 5 LEGO classic sets.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ αγάπη κάνει την οικογένεια: Στέγη, Google και Οικογένειες Ουράνιο Τόξο στέλνουν ηχηρό μήνυμα (και) για το φετινό Pride12.09.2018

Τα Public, #1 retailer στη χώρα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην πιο πολύχρωμη και συμπεριληπτική γιορτή, θυμίζοντάς μας ότι αξίζει να απολαμβάνουμε τη ζωή με το δικό μας τρόπο, κάθε ημέρα!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b