MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Athens Pride 2023: Στην πλατεία Κοτζιά φέτος η κεντρική εκδήλωση

Στην πλατεία Κοτζιά μεταφέρεται η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride 2023, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Stavrialena Gontzou/Unsplash
Monopoli Team

Το Σάββατο 10 Ιουνίου με την την παρέλαση Υπερηφάνειας αναμένεται να κορυφωθεί το Athens Pride 2023, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι διοργανωτές προχώρησαν σε ανακοίνωση της απόφασης για μετακίνηση της κεντρικής εκδήλωσης από το Σύνταγμα – όπου πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια – στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό συμβαίνει γιατί στην πλατεία Συντάγματος είναι στημένο το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Pride 2023: Με την παρέλαση Υπερηφάνειας θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις12.09.2018

«Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride, πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία».

«Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα! Άλλαξα Πλατεία», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ΛΟΑΤΚΙΑ+ ταινίες και σειρές για να μπούμε στο κλίμα του μήνα Pride12.09.2018

Επομένως, τα περίπτερα και η σκηνή του Athens Pride 2023 θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b