MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σπάνιες, vintage μηχανές κατακλύζουν τον Άλιμο

Οι πιο σπάνιες «μηχανές» της επικράτειας, η μια πλάι στην άλλη, σε όλο το μήκος του παραλιακού πεζόδρομου του Αλίμου.

Monopoli Team

Στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου, με τις πρώτες νότες του Born To Be Wild, του «διεθνούς ύμνου των μοτοσικλετιστών» γέρικα αλλά πανίσχυρα μοτέρ θα πάρουν μπρος, ο βρυχηθμός τους θα ξεσηκώσει χιλιάδες θεατές και το 3ο Alimos Classic Motorbike Sunday θα έχει ξεκινήσει.

Οι πιο σπάνιες «μηχανές» της επικράτειας, η μια πλάι στην άλλη, σε όλο το μήκος του παραλιακού πεζόδρομου του Αλίμου, θα ζωντανέψουν, άθικτες από τον χρόνο, και θα γοητεύσουν όλες τις ηλικίες μέσα σε τραγούδια hard και classic rock, δίπλα στο κύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Fatboy Slim στο Ξέφωτο και DJ sets στο ηλιοβασίλεμα – Όλες οι δωρεάν συναυλίες που θα απολαύσουμε στο ΚΠΙΣΝ το καλοκαίρι12.09.2018

«Έχουν γραφτεί ποιήματα, τραγούδια, σενάρια – έχουν γίνει βιβλία, ταινίες, ακόμη και θεατρικά έργα, για τις γοητευτικές “μοτό” και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος τις φιλοξενούμε και πάλι, στην όμορφη πόλη μας» λέει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, προσθέτοντας ότι «πάνω από 100 τέτοια σπάνια δίκυκλα δεν είναι μόνο θέαμα, είναι και μια ισχυρή δόση πολιτισμού, ιστορίας και αισθητικής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο στο Evia Film Project: Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Αγία Φανφάρα στη Β. Εύβοια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Sport-FM

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b