MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Johnny Depp: Θα επιστρέψει ως Jack Sparrow στη νέα ταινία “Pirates Of The Caribbean”;

Υπενθυμίζεται ότι φημολογείται πως ο ηθοποιός χώρισε τους δρόμους του με το franchise μετά από πρόσφατη διαμάχη του με τη Disney.

Monopoli Team

Παρά τις φήμες για τη διαμάχη του με τη Disney, υπάρχει πιθανότητα ο Johnny Depp να επιστρέψει για τον ρόλο του Jack Sparrow στην επερχόμενη ταινία για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» – μία είδηση που έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Disney Studios Motion Picture Production.

Ο Johnny Depp έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Sparrow και στις πέντε ταινίες του franchise, το οποίο ξεκίνησε το 2003 με την ταινία “The Curse Of The Black Pearl”.

Ωστόσο, μετά την τελευταία ταινία – το “Dead Men Tell No Tales” του 2017 – ο Depp φέρεται να χώρισε τους δρόμους του με τη Disney. Αυτός ο «χωρισμός» ήρθε λόγω της πρόσφατης δικαστικής διαμάχης μεταξύ του ηθοποιού και της πρώην συζύγου της Amber Heard, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Depp την είχε κακοποιήσει σωματικά και συναισθηματικά.

Η σύγκρουση μεταξύ του Depp και της Heard ξεκίνησε το 2019, όταν ο ηθοποιός τη μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από ένα άρθρο του 2018 που η ίδια η Heard είχε γράψει για την Washington Post, υποστηρίζοντας ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Πολύ σύντομα η υπόθεσή τους βρέθηκε στα δικαστήρια με live αναμετάδoση από την αίθουσα και έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο.

Εν μέσω της διαμάχης μεταξύ Depp και Heard, η Disney φέρεται να γύρισε την πλάτη στον ηθοποιό των “Πειρατών της Καραϊβικής”. Αργότερα, ο Depp ισχυρίστηκε στη δίκη πως δεν θα επέστρεφε στη Disney «ούτε για 300 εκατομμύρια δολάρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJohnny Depp: Πιθανό η Disney να ζητήσει την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μετά τη δικαίωσή του12.09.2018

Τώρα, αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ότι θα ήθελε να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, ο Sean Bailey, πρόεδρος της Disney Studios Motion Picture Production, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Depp στον εμβληματικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία.

«Πιστεύουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία που τιμά τις ταινίες που έχουν προηγηθεί, αλλά έχει και κάτι νέο να πει», δήλωσε ο Bailey στους New York Times σχετικά με την έκτη ταινία του franchise “Οι Πειρατές της Καραϊβικής”.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα ο Johnny Depp να εμφανιστεί στη νέα αυτή ταινία, ισχυρίστηκε ότι η Disney δεν έχει προς το παρόν καμία δέσμευση γι΄αυτό. Αν και αυτό απέχει πολύ από το να σημαίνει ότι ο ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο του Jack Sparrow, επιβεβαιώνει ότι η Disney δεν έχει λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις που θέτουν τον Depp οριστικά εκτός των επερχόμενων ταινιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJeanne du Barry: “Συγκινημένος” ο Τζονι Ντεπ με την θερμή ανταπόκριση του κοινού στις Κάννες12.09.2018

Οι εικασίες για μια πιθανή εμφάνιση του Johnny Depp προέκυψαν νωρίτερα φέτος, όταν ο παραγωγός της ταινίας Jerry Bruckheimer παραδέχτηκε ότι «θα ήθελε να επιστρέψει ο ηθοποιός για τον ρόλο του Jack Sparrow». Μιλώντας στο Entertainment Weekly κατά τα φετινά Όσκαρ, ο ίδιος δήλωσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Depp: «Θα δούμε. Θα μου άρεσε. Θα ήθελα πολύ να τον έχω στην ταινία – αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω».

Με πληροφορίες από NME.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b