MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 03.06.2023

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο, έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα, είναι σίγουρα το να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες!

Τηλεόραση

“Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές” του Kenneth Branagh: Star στις 22:50, Σάββατο 03/06

Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ταξιδεύει με το Οριάν Εξπρές, το οποίο σταματά στα μισά της διαδρομής λόγω έντονης χιονοθύελλας. Ωστόσο, στο τρένο έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα. Ο επιβάτης και ύποπτος για την απαγωγή και δολοφονία ενός κοριτσιού, Edward Ratchett, βρίσκεται δολοφονημένος. Έχει έρθει η ώρα για τον φημισμένο ντετέκτιβ να βρει τον δολοφόνο τη στιγμή που όλοι οι επιβάτες φαίνεται να έχουν ένα καλό άλλοθι.

Το πιο γνωστό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι μεταφέρεται για δεύτερη φορά στην μεγάλη οθόνη, με την πρώτη να είναι το 1974 από τον Sidney Lumet, ενώ έχει γυριστεί και ως τηλεταινία αλλά και ως επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς. Στην συγκεκριμένη ταινία τον Ηρακλή Πουαρό ενσαρκώνει ο Kenneth Branagh – ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία- και μαζί του μεγάλα ονόματα όπως η Penélope Cruz, η Judi Dench, η Michelle Pfeiffer, ο Willem Dafoe, η Olivia Colman και ο Johnny Depp.

“Επικίνδυνες Κυρίες” της Lorene Scafaria: Open στις 23:00, Σάββατο 03/06

Μια ομάδα τοπ στρίπερ που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη, βιώνουν άσχημα την οικονομική κρίση του 2008. Για να ανταπεξέλθουν, αποφασίζουν να εξαπατήσουν πλούσιους πελάτες στη Wall Street, γεγονός που στην αρχή θα έχει επιτυχία μέχρι να στραβώσουν όλα.

Το φιλμ σε σενάριο και σκηνοθεσία της Lorene Scafaria, βασίστηκε στο άρθρο της Jessica Pressler με τίτλο “The Hustlers at Scores” του περιοδικού New York. Πρωταγωνίστριες είναι η Constance Wu, η Jennifer Lopez, η Keke Palmer, η Lili Reinhart και η Julia Stiles, ενώ εμφανίζονται η Cardi B και η Lizzo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Αγόρια στο ντους”: Η Ευρωπαϊκή Ένωση Παιδικού Κινηματογράφου απαντά για τις αντιδράσεις12.09.2018

“Erin Brockovich” του Steven Soderbergh: Mega στις 23:10, Κυριακή 04/06

Η Erin Brockovich, χωρισμένη μητέρα τριών παιδιών, γίνεται βοηθός ενός νομικού και αναλαμβάνει να κυνηγήσει μια ισχυρή εταιρεία που μολύνει το νερό της πόλης. Η ιστορία της Erin Brockovich είναι πραγματική και αφορά την εταιρεία ενέργειας Pacific Gas and Electric Company (PG&E), η οποία έπρεπε να καταβάλει 333 εκατομμύρια δολάρια, τον μεγαλύτερο διακανονισμό σε δικαστήριο των ΗΠΑ.

Η πραγματική Erin Brockovich έκανε μια μικρή εμφάνιση στην ταινία ενώ έχει πει πως τα γεγονότα της ταινίας είναι 98% έγκυρα. Πρωταγωνιστεί η Julia Roberts, η οποία κέρδισε για αυτή την ερμηνεία Όσκαρ, BAFTA, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Screen Actors Guild, μεταξύ άλλων!

“Οι Χήρες” του Steve McQueen: COSMOTE CINEMA 1HD στις 18:10, Κυριακή 04/06

Τέσσερις χήρες με κανένα κοινό σημείο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιχειρούν να κάνουν μια ληστεία προκειμένου να ξεπληρώσουν τα χρέη που τους άφησαν οι σύζυγοί τους από παράνομες δραστηριότητες.

Από τον σκηνοθέτη του “12 Χρόνια Σκλάβος”, η ταινία έλαβε πολύ ενθαρρυντικές κριτικές και απέσπασε πολλές υποψηφιότητες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τις Viola Davis, Michelle Rodriguez και Elizabeth Debicki.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Midnight Express” στη Ριβιέρα: Η αγαπημένη κινηματογραφική λέσχη επιστρέφει ξανά με μεταμεσονύχτιες προβολές12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Old” του M. Night Shyamalan: Netflix

Μια οικογένεια πηγαίνει για μπάνιο σε μια απομονωμένη, εξωτική παραλία ώσπου θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως το μέρος αυτό τους κάνει να γερνάνε πάρα πολύ γρήγορα και είναι αδύνατον να διαφύγουν.

Ο M. Night Shyamalan δημιουργεί μια ταινία τρόμου στο ύφος που τον χαρακτηρίζει και καταπιάνεται με διάφορες πτυχές αυτής της ενδιαφέρουσας ιδέας. Στην ταινία παίζουν μεταξύ άλλων η Vicky Krieps, ο Rufus Sewell και το μοντέλο και ηθοποιός Abbey Lee.

“Κόκκινη Έκλειψη” του Benjamín Naishtat: Ertflix έως 30/06

Στη δεκαετία του 1970 σε μια ήσυχη πόλη, ένας δικηγόρος έρχεται αντιμέτωπος με μυστικά του παρελθόντος μετά την επίσκεψη ενός άντρα.

Αυτή είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αργεντίνου σκηνοθέτη Benjamín Naishtat.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b