MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Midnight Express” στη Ριβιέρα: Η αγαπημένη κινηματογραφική λέσχη επιστρέφει ξανά με μεταμεσονύχτιες προβολές

Η αγαπημένη κινηματογραφική λέσχη «Midnight Express» επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι με μεταμεσονύχτιες προβολές στη Ριβιέρα των Εξαρχείων – Οι ταινίες για όλο τον Ιούνιο.

Φωτογραφία: Τατιάνα Γεωργακοπούλου
Monopoli Team

Για τον Ιούνιο, κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Άκης Καπράνος έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για τη μεγάλη οθόνη, από το πρώτο Rocky και τον Εξορκιστή του 1973 σε επετειακή προβολή, έως την Ευδοκία του Αλέξη Δαμιανού στην αποκατεστημένη κόπια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPark your Cinema & Park your Cinema Kids: Οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Το πρόγραμμα για τον Ιούνιο, όπως το ανακοίνωσε ο Άκης Καπράνος:

2/6 Rocky

Το πρώτο, το ορθόδοξο. Όποιος δεν χειροκροτήσει στο training montage έχει ξεκάθαρα έρθει στη λάθος ταινία.

9/6 Ευδοκία

Ίσως η πιο sui generis στιγμή στου ελληνικού σινεμά, το αξεπέραστο όσο και ακατέργαστο διαμάντι του Αλέξη Δαμιανού στην αποκατεστημένη κόπια που επιμελήθηκε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

16/6 Happiness

Η πιο μαύρη κωμωδία (;) των 90s, το αριστούργημα του Todd Solondz (μ’ έναν συγκλονιστικό Philip Seymour Hoffman στο ξεκίνημα της καριέρας του) σχεδόν σε προκαλεί να εγκαταλείψεις την αίθουσα. Εσείς μη φύγετε.

30/6 The Exorcist (1973)

Επετειακή προβολή για τα 50 χρόνια του αριστουργήματος του William Friedkin σε 4Κ, εν αναμονή του sequel που σκάρωσε ο David Gordon Green. Τι άλλο να γράψουμε δηλαδή…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κάθε Παρασκευή στις 23:00
Ριβιέρα, Βαλτετσίου 36, Εξάρχεια

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b