MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Safety Room: Η solo performance της Ιουλιάννας Μπανούση στο Flux Laboratory Athens

Tη δουλειά της ως προσκεκλημένη του προγράμματος φιλοξενίας του Flux Laboratory Athens θα παρουσιάσει η χορεύτρια Iουλιάννα Μπανούση στην, εμπνευσμένη από τον πίνακα του Monet «Ιαπωνική Γέφυρα και Νούφαρα», solo performance με τίτλο «Safety Room».

Monopoli Team

Η χορεύτρια Iουλιάννα Μπανούση προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας του Flux Laboratory Athens τον Μάρτιο του 2023. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 θα παρουσιάσει τη δουλειά της με τίτλο «Safety Room».

Το έργο «Safety Room» δημιουργήθηκε με αφετηρία τον πίνακα «Ιαπωνική Γέφυρα και Νούφαρα» του Claude Monet και βασίζεται στην επιφανειακή ευαλωτότητα και ανθεκτικότητα των νούφαρων. Η δημιουργός επικεντρώνεται στη νοηματοδότηση του νούφαρου ως «τέλειου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑI’m too sad to: Μια dance performance της Άριας Μπουμπάκη στο Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ12.09.2018

Η κεντρική ιδέα του έργου βασίζεται στην υποκείμενη έννοια της εσωτερικευμένης δυναμικότητας που εμπεριέχουν οι έννοιες της ευθραυστότητας και της γαλήνης. Ένα νούφαρο, ευάλωτο που ακολουθεί τη ροή του νερού, δεν έχει πρωτοβουλία, κινείται, δεν αντιστέκεται, απλά υπακούει, πηγαίνει με τα νερά. Υπάρχει φόβος, μια συνεχής αίσθηση δυσαρέσκειας και εξάντλησης  προερχόμενη από την καταπίεση του άγχους και της ντροπής.

*Παραγωγή: ANEMA Dance Company

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μουσική: Καλλιόπη Μητροπούλου
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης
Χορογραφία: Ιουλιάννα Μπανούση

Παίζουν: Ιουλιάννα Μπανούση

Διάρκεια: 15΄
Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη
Σενάριο: Ιουλιάννα Μπανούση
Παραστάσεις: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στις 21:30
Βοηθός Σκηνοθετη: Βοηθός Χορογράφος/Δραματουργία: Ζωή Ευσταθίου
Πληροφορίες Χώρου: Flux Laboratory Athens, Γέροντα 12, Πλάκα, Αθήνα. Τηλ: +30 210 010 8357. Ε: [email protected] | www.fluxlaboratory.com
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b