MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στο Ιόνιο δύο από τις 20 πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ευρώπης

Ονειρικές ακτές και τοπία βγαλμένα από καρτ ποστάλ φιγουράρουν στη νέα λίστα του Lonely Planet με τις 20 πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ευρώπης. Δύο πανέμορφες ελληνικές παραλίες βρίσκονται ανάμεσά τους.

Photo by dharmendra sahu on Unsplash
Photo by dharmendra sahu on Unsplash
Monopoli Team

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet παρουσιάζει 20 από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ευρώπη – από τις άγριες ατλαντικές ακτές μέχρι τους ηλιόλουστους κολπίσκους της Ιταλίας και της Ελλάδας.

Όλες με τη δική τους ξεχωριστή ομορφιά. Ανάμεσα σε αυτές τις παραδεισένιες παραλίες φιγουράρουν και δύο ελληνικές. Συγκεκριμένα, στην «αφρόκρεμα» των ευρωπαϊκών ακτών, σύμφωνα με το Lonely Planet, βρίσκονται δύο παραλίες του Ιονίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Takis: Ο Κωνσταντίνος Ρήγος «αναβιώνει» τις πρωτοποριακές performances του εμβληματικού γλύπτη12.09.2018

Ναυάγιο, Ζάκυνθος
Photo by Erica Magugliani on Unsplash

Photo by Erica Magugliani on Unsplash

Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου ως η απόλυτη ελληνική καρτ ποστάλ. «Με εντυπωσιακούς βράχους να δεσπόζουν πάνω από ένα τέλειο τόξο άμμου και μιας γαλάζιας θάλασσας που μοιάζει φωτοσοπαρισμένη, αυτή η παραδεισένια παραλία δεν είναι μυστικό», αναφέρει το Lonely Planet, συμβουλεύοντας τους αναγνώστες να αποφύγουν την υψηλή περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καρδιά του βιβλίου χτυπάει και φέτος στα Χανιά12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b