MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Castaways: Η δραματική σειρά του BBC και της Paramount πάει… Πήλιο

Πρόκειται για τα γυρίσματα μιας νέας διεθνούς παραγωγής, δραματικής τηλεοπτικής σειράς που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Paramount+ για το BBC.

Monopoli Team

H παραγωγή The Castaways “εγκαθίσταται” στο Ανατολικό Πήλιο στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώνει γυρίσματα στις 15 Ιουλίου. Πρόκειται για τα γυρίσματα μιας νέας διεθνούς παραγωγής, δραματικής τηλεοπτικής σειράς που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Paramount+ για το BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSnowfall: Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν έρχεται στο FX12.09.2018

Οι πληρότητες στο ανατολικό Πήλιο “σπάνε ρεκόρ” για ένα διάστημα που δεν θεωρείται ιδανικό για τους ξενοδόχους της περιοχής. Η παραγωγή της ταινίας με 120 άτομα, που έχουν κλείσει ξενοδοχειακές μονάδες και ιδιωτικά διαμερίσματα και κατοικίες έχει καλύψει πληρότητα 80% καθώς οι συντελεστές δεν μένουν ανά τρία ή τέσσερα άτομα. Η συντριπτική πλειονότητα έχει επιλέξει την διαμονή ανα δύο άτομα, κλείνοντας όλα τα δωμάτια σε μικρές μονάδες. Υπάρχουν κατοικίες που έχουν κλειστεί μόνο από ένα άτομο. Ο Αι-Γιάννης παρουσιάζει ήδη πληρότητα 80%., ενώ υψηλές πληρότητες παρουσιάζει και η Ζαγορά. Στη σειρά, που βασίζεται στη νουβέλα της Λούσι Κλαρκ, πρωταγωνιστούν οι Σέρινταν Σμιθ και Σελίν Μπάκινς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Fubar” έρχεται στο Netflix – κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ…κατάσκοπο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b