MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Μάιο

Ο Μάιος μπαίνει δυναμικά στο Netflix και εμείς συγκεντρώνουμε τις 10 καλύτερες προσθήκες του, που αξίζουν τον χρόνο μας.

Τζένιφερ Λόπεζ
Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Το Netflix υποδέχεται τον Μάιο με 5 νέες ταινίες και 5 νέες σειρές. Οι συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το prequel της επιτυχημένης σειράς “Μπρίτζερτον”, το “The Mother” με την Τζένιφερ Λόπεζ και το “Fubar” με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, τρεις παραγωγές που έχουν ήδη από τα trailer κερδίσει το ενδιαφέρον των θεατών.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα παρακολουθήσουμε τον Μάιο στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεναγός στον Έρωτα: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που περιμέναμε12.09.2018

Ο Ράφτης – Τρίτη 2 Μαΐου

Με τη δραματική τουρκική σειρά «Ο Ράφτης» ανοίγει την αυλαία των νέων κυκλοφοριών του Μαΐου το Netflix. Στη σειρά αυτή, θα γνωρίσουμε τον Πεγιάμι, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ράφτη, ο οποίος όμως κρύβει κάποια πολύ σκοτεινά μυστικά. Όταν η Εσβέτ, αρραβωνιαστικιά ενός φίλου του, αποφασίσει να εγκαταλείψει την καταπιεστική σχέση της, τότε αυτά τα μυστικά, και άλλα πολλά, κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και όλες οι ισορροπίες στη ζωή του Πεγιάμι να διαλυθούν.

Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας – Πέμπτη 4 Μαΐου

Άλλη μία επίσκεψη στον κόσμο του Μπρίτζερτον θα έχουν οι χρήστες της πλατφόρμας να κάνουν, αυτή τη φορά γνωρίζοντας την ιστορία του από την οπτική της βασίλισσας Καρλόττας και βλέποντας πώς ο έρωτάς και ο γάμος της με τον βασιλιά Γεώργιο πυροδότησε τη μεγάλη κοινωνική αλλαγή στο βασίλειο και δημιούργησε τον κόσμο των ευγενών της Αντιβασιλείας όπως τον γνωρίσαμε στην πολυαγαπημένη σειρά.

Βασίλισσα Κλεοπάτρα – Τετάρτη 10 Μαΐου

Η επόμενη προσθήκη του Netflix φέρει την υπογραφή της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ονομάζεται «Βασίλισσα Κλεοπάτρα» και είναι μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τη ζωή των πιο εμβληματικών γυναικών της ιστορίας. Στην πρώτη αυτή σεζόν- η οποία ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί το κοινό, με αρνητικό βέβαια τρόπο, καθώς πολλοί δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα υποδύεται μία ηθοποιός Αφροαμερικανικής καταγωγής, μιας και η Κλεοπάτρα ήταν ελληνικής καταγωγής-  θα γνωρίσουμε τη βασίλισσα Κλεοπάτρα, την πιο διάσημη, ισχυρή αλλά και παρεξηγημένη γυναίκα στον κόσμο, η προσωπική ζωή τελικά της οποίας επισκίασε το πραγματικό της προσόν, την ιδιοφυία της.

The Mother – Παρασκευή 12 Μαΐου

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει τον Μάιο στο Netflix με το δραματικό θρίλερ The Mother, στο οποίο θα προσπαθήσει να σώσει την κόρη της, από έναν παλιό της αδίστακτο συνεργάτη που διψά για εκδίκηση. Και παρότι έχει να δει την κόρη της από τότε που τη γέννησε καθώς για την ασφάλεια και των δύο τους θα έπρεπε οι δρόμοι τους να χωριστούν, θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να βεβαιωθεί πως δε θα ξανά κινδυνέψει ποτέ στη ζωή της.

Black Knight – Παρασκευή 12 Μαΐου

Στο Black Knight, τη νέα δυστοπική κορεάτικη σειρά της πλατφόρμας, πριν από 40 χρόνια η Κορέα μετατράπηκε σε έρημο από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της εξοντώθηκε, ενώ όσοι επέζησαν υποφέρουν καθώς ακόμα και το οξυγόνο πλέον είναι δυσεύρετο και τους δίνεται κάθε μέρα μέσω διανομέων. Όμως εκτός από το οξυγόνο, οι λιγοστοί εναπομείναντες κάτοικοι χρειάζονται και την ελπίδα για να επιζήσουν, την οποία μόνο ο διανομέας 5-8 και η νεοσύστατη ομάδα του, οι Μαύροι Ιππότες, μπορούν πλέον να παρέχουν και θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν τον άδικο και καταστραμμένο κόσμο στον οποίο ζουν.

Δουλειά: Η Καθημερινότητά μας – Τετάρτη 17 Μαΐου

Μετά την επιτυχία του “Τα μεγάλα εθνικά μας πάρκα”, ο Μπαράκ Ομπάμα επιστρέφει στο Netflix με το “Δουλειά: Η καθημερινότητά μας“, μία σειρά ντοκιμαντέρ που διερευνά τους τρόπους με τους οποίους βρίσκει ο καθένας νόημα στη δουλειά του και πώς οι εμπειρίες και οι αγώνες όλων, μας συνδέουν σε ανθρώπινο επίπεδο. Για 4 επεισόδια, θα βλέπουμε τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής να συνομιλεί με καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται σε διάφορους κλάδους και στόχος της σειράς είναι η κατανόηση και εκτίμηση κάθε δουλειάς, ανεξαρτήτου τομέα.

XO, Kitty – Πέμπτη 18 Μαΐου

Για τους λάτρεις των εφηβικών ρομαντικών κομεντί, η πρωταγωνίστρια της επόμενης προσθήκης του Netflix είναι αρκετά γνωστή. Ο λόγος για την Κίτι, αδερφή της Λάρα από το «Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα». Πλέον, η Κίτι έχει μεγαλώσει και έχει έρθει και η δική της ώρα να ενηλικιωθεί, να γνωρίσει σε 10 επεισόδια τον μεγάλο έρωτα που όλοι ονειρεύονται και να μάθει πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι τελικά πολύ πιο περίπλοκες από όσο νόμιζε. Για αρχή όμως, θα πρέπει να βρει τον εαυτό της στο νέο της λύκειο στην μακρινή Κορέα, στο οποίο πήγαινε πολλά χρόνια πριν η μητέρα της και ταυτόχρονα φοιτά τώρα εκεί η –από απόσταση- σχέση της.

Θύμα/Ύποπτος – Τρίτη 23 Μαΐου

Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας, η δημοσιογράφος Ρέι ντε Λεόν ταξιδεύει σε όλη την Αμερική, όταν ανακαλύπτει πως ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατηγορείται για ψευδή δήλωση, χωρίς καμία προστασία από τη δικαιοσύνη. Και πράγματι, στο ταξίδι της αυτό βρίσκει και άλλες παρόμοιες υποθέσεις όπου τα φερόμενα θύματα, αντί να προστατευτούν από το σύστημα, βρίσκονται στο ειδώλιο του κατηγορούμενου.

FUBAR – Πέμπτη 25 Μαΐου

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ πρωταγωνιστεί στη νέα κωμικοδραματική σειρά του Netflix και υποδύεται έναν πράκτορα της CIA, που λίγο πριν αποσυρθεί, αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία φορά και να συνεργαστεί με ένα άτομο που δε θα ήθελε ιδανικά να μοιράζονται την ίδια δουλειά, μιας και έχουν κοινό DNA. Με φόντο τον κόσμο της κατασκοπείας λοιπόν, η γεμάτη δράση και χιούμορ νέα σειρά της πλατφόρμας θα μας κρατήσει συντροφιά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

Αίμα και Χρυσός – Παρασκευή 26 Μαΐου

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Μάιο, η πλατφόρμα θα μας συστήσει το «Αίμα και Χρυσός», μία νέα δραματική ταινία, η πλοκή της οποίας είναι τοποθετημένη στις τελευταίες μέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται την ιστορία του Γερμανού λιποτάκτη Χάινριχ που προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στην κόρη του και της νεαρής και γενναίας αγρότισσας Έλσα, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν για να γλιτώσουν από τα στρατεύματα των SS, τα οποία ταυτόχρονα αναζητούν έναν θρυλικό θησαυρό, τον οποίο όμως κανένας δεν θέλει να τους παραδώσει εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorida Man: Mπόλικο δράμα και μυστήριο στη νέα σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b